Bilanțul deputatului PSD Roxana Mânzatu pentru 2017

Bilanțul deputatului PSD Roxana Mânzatu pentru 2017

Deputatul PSD Roxana Mînzatu şi-a prezentat bilanţul în ceeea ce priveşte activitatea de parlamentar anul trecut.

„A fost un an destul de complicat 2017, iar pe temele pe care eu mi-am făcut campanie, am organizat dezbateri pe tema uceniciei, a legii mestesugaresti, pe teme de sanatate sau start-up”.

„Sunt semnatara a legii salarizării unitare. Sper să se aplice cat mai repede”

„Am sustinut noua proiecte de lege în Agricultura, in special pentru zona montana, cum ar fi preluarea lânii sau preluare si procesare a fructelor de pădure, inițiate în luna noiembrie. Voi avea o serie de întâlniri şi dezbateri pe marginea acestor proiecte de lege”.

„Am deschis trei birouri parlamentare, la Braşov, Bran şi Codlea”.

„Am votat alături de colegii mei Legea privind trecerea terenului de la Institutul Cartofului la municipiul Brașov pentru construirea unui nou spital al Brașovului”.

„Mă simt foarte responsabilă pentru voturile primite, și față de ei avem responsabilitate și față de toți brașovenii de a-i reprezenta”.

„Aeroportul – am votat pentru amendamentul privind aprobarea sumei necesară continuării investiţei. De asemenea, am făcut demersuri pentru includerea lui în Masterplanul de la Transporturi. Mai sunt câţiva colegi care trebuie să semneze. Sigur va intra”.

 1. Ai votat legile injustiției. Vei plăti pentru asta!

  Reply
 2. Baliverne PSD-iste. Daca aceasta doamna deputat chiar ar fi interesata de binele Brasovului nu ar trebui sa puna bete in rotate si sa blocheze in parlament proiectele care privesc Brasovul.
  Ea nu se gandeste ca va veni si vremea cand va trebui sa dea socoteala pentru aceste magarii?

  Reply
 3. Mai are si tupeul sa vorbeasca dupa ce a votat legile justitiei si impotriva aeroportului. Sunteti o rusine pentru Brasov

  Reply
 4. Sa ma ierte unele femei ca le-am zis candva ca sunt praf. Pe atunci nu citeam despre femeile din politica. „Decat” acum fac diferenta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.