Handbal: Corona Brașov a pierdut primul meci oficial al anului

Handbal: Corona Brașov a pierdut primul meci oficial al anului

Echipa de handbal Corona Braşov a început meciurile oficiale din acest an cu o înfrângere. Braşovencele au pierdut miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 33-31 (16-16) meciul cu Dunărea Brăila.

Corona a jucat mai bine în prima repriză și parte din a doua, când a reușit să revină de la două goluri dezavantaj și, în repriza a doua, să aibă un avantaj similar.

Totuși, în ultimul sfert de oră, jucătoarele Brașovului au fost de nerecunoscut și, după 24-22 (min. 44), ultima dată când au avut avantaj, au căzut rău și au pierdut meciul, cu 31-33, notează coronapress.ro

Pentru Corona au marcat: Chiper 8, Buceschi 8, Tiron 7, Tătar 4, Ciuciulete 2, Neagu 1, Chiricuţă 1.

La finalul partidei, antrenorul Costică Buceschi a declarat:

„Rezultatul este consecința jocului pe care l-am prestat. N-am jucat aproape nimic, am jucat cu frică, parcă le-ar fi tăiat cineva capul. Avem în continuare o frică mare de a ajunge la poarta adversă, o frică de a greși și încercăm să rezolvăm situațiile doar cu două, trei jucătoare. Nu prea avem timp să ne lamentăm, pentru că etapele se succed rapid și runda viitoare ne așteaptă un meci infernal tot acasă, cu Craiova, echipă care se bate la podium. Sperăm să ne regăsim dar nu știu când se va întâmpla asta. Încă o dată s-a demostrat faptul că trebuie aduse jucătoare de afară, pentru că mentalitatea noastră a rămas, din păcate, aceeași”, a precizat Buceschi.

În etapa viitoare, Corona va juca tot acasă, joi, de la ora 18.30 cu SCM Craiova.

Foto: coronapress.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.