Ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public, continuă. Au fost descoperite încă 100 de rable

Ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public, continuă. Au fost descoperite încă 100 de rable

La sfârșitul anului trecut, poliţiştii locali şi inspectorii Primăriei Braşov au identificat în jur de 180 de maşini nefuncţionale abandonate pe străzile oraşului şi au încercat să le dea din drum, acum, poliţiştii locali au identificat alte o sută de vehicule lăsate de izbelişte.

După ce a fost demarată acţiunea de ridicare a maşinilor considerate fără stăpân, prin notificarea proprietarilor, peste 140 de maşini dintre cele 180 identificate au fost ridicate din drum chiar de către cei care le abandonaseră pe domeniul public.

Până acum, ridicări propriu-zise s-au făcut doar în cazul a două „epave“, una fără proprietar care să o revendice, a doua cu proprietar. Pentru a-şi putea recupera vehiculul, deţinătorul autoturismului va trebui să plătească peste 2.500 de lei, cu amenda inclusă.

Pentru alte 37 de rable din acest prim lot, Poliţia Locală a transmis documentaţia către Primăria Braşov, în vederea emiterii notificărilor şi a dispoziţiilor privind ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor „uitate” pe străzi, trotuare sau în parcările publice.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale, au mai fost descoperite aproximativ 100 de rable, pentru care a început procedura de notificare.

Reprezentanţii municipalităţii braşovene au precizat că alte 17 maşini sunt pe lista de ridicări, proprietarii fiind în etapa de notificare derulată de Primărie.

Maşinile nefuncționale, abandonate pe domeniul public, se pot reclama la dispeceratul Poliţia Locale Braşov (tel. 0268-954), la Direcţia Tehnică din Primăria Braşov (adresă e-mail: dirtehnica@brasovcity.ro) sau la Dispeceratul Primăriei, tel 0268-405.000.

Foto: monitorulexpres.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.