Buceschi: „Suntem mult mai încrezători decât în prima parte a sezonului”

Buceschi: „Suntem mult mai încrezători decât în prima parte a sezonului”

Echipa de handbal Corona Braşov va juca miercuri, de la ora 20.00, primul meci din acest an, pe teren propriu, în compania formaţiei Dunărea Brăila.
Antrenorul Costică Buceschi crede că începutul de an va fi dificil pentru echipă, dar este încrezător după prestaţia fetelor în meciurile amicale. „E un început de an destul de dificil pentru noi, pentru că vom avea patru meciuri foarte grele, cu patru echipe care se bat ca şi noi pentru primele locuri. Primul e cel mai important, cu Brăila, o echipă care a reuşit să facă şi meciuri foarte bune dar şi rezultate surprinzătoare. Eu îmi doresc să jucăm foarte bine, cum a fost la turneul din Ungaria, în care s-a văzut o creştere a nivelului de joc şi sper ca la fel să fie şi în meciul cu Brăila. Jocul nostru e mult mai omogen, mai bun, fetele se simt mai bine, dar, cu toate acestea, cu toţii aşteaptă, ca toate aceste lucruri să fie probate şi în meciurile oficiale. Suntem încrezători, singurele probleme sunt de ordin medical, dar sperăm ca şi acestea să se rezolve într-un timp cât mai scurt şi să avem toate fetele apte de joc”, a spus tehnicianul Coronei.
Jucătoarea Marilena Neagu a spus că se simte o îmbunătăţire a jocului după meciurile amicale, care au dat un moral bun echipei înainte de meciurile oficiale. „O să fie un meci foarte greu, ele au jucătoare cu experienţă, dar şi noi ne-am pregătit foarte bine şi vom face totul să ieşim cu victorie de pe teren. Începem să ne simţim altfel la antrenament şi la fel ne-am simţit şi în meciurile amicale. Am arătat altceva şi asta ne dă mai multă încredere în noi”.

Şi Timeea Tătar se aşteaptă la un meci dificil cu Dunărea, dar este de părere că valoarea lotului Coronei este mult peste cea a Brăilei.  „Ne aşteptăm ca meciul cu Brăila să fie extrem de dificil, având în vedere că ele au două străine destul de bune în lot, dar noi ne.am pregătit destul de bine în perioada de amicale. Cred că valoarea lotului nostru este mult peste cea a Dunării, motiv pentru care suntem încrezătoare într-un rezultat bun. În toamnă am suferit puţin la omogenitate, dar cred că am rezolvat aceste probleme şi suntem pe drumul cel bun”.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că este foarte încrezător în îndeplinirea obiectivului echipei de handbal. „Sunt convins că o să ne îndeplinim obiectivele deja stabilite, şi anume clasarea pe un loc de cupă europeană. A crescut omogenitatea în rândul echipei, au ajuns să se simtă mult mai bine. E un nou început, urmează Brăila, apoi urmează acasă cu Craiova. Dacă vom lua şase puncte din aceste două meciuri, vom fi mai aproape de ceea ce ne-am propus”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.