Mă minunez cum a fost proiectată atât de prost noua parcare din Poiana Brașov

Mă minunez cum a fost proiectată atât de prost noua parcare din Poiana Brașov

Fiind astazi in Poiana am profitat de ocazie sa inspectez noua parcare din Poiana Mica, deoarece am urmarit multe discutii si nemultumiri despre acest proiect al Primariei.

In primul rand am observat ca nu prea erau masini in parcare, fiind peste 400 de locuri libere, intr-o duminica unde ar trebui sa fie plina.

Intrand in parcare am observat ca nu este nici o masina de teren cu jetbag parcata, asa ca am mers la intrare sa vad ce inaltime are.

Am ramas surprins sa vad ca inaltimea intrarii este de 2.10 m. Tinand cont de faptul ca romanii iubesc masinile mari, in special SUV-urile si cele de teren, si tinand cont ca o familie de 4 persoane are nevoie de un Jetbag pe masina pentru a transporta confortabil atat bagajele, cat si skiurile in vacanta de schi, ma minunez cum a fost proiectata atat de prost aceasta parcare „NOUA“.

Calculand simplu am constatat ca un SUV are o inaltime de aproximativ 185 cm un suport de schiuri si de Jetbag cam 5-10 cm, iar un Jetbag cam 30-50 cm, ajung la o inaltime medie 220-245 cm, deci nici o sansa sa incapa in parcarea noastra noua si frumoasa.

De faptul ca trei masini nu incap pe locurile de parcare intre pereti nici nu mai vorbesc, cred ca arhitectul înca mai merge cu Dacia 1100.

Daca nu ar fi fost facuta pe bani multi as fi zis ca-i de ras, dar de fapt este de plans…. mai ales ca s-a pierdut si finantarea europeana la fel ca la Incubatorul de Afaceri din Bartolomeu si extraordinarul Centru de Agrement din Poiana de pe partia Bradul.

In plus, mai era si stricat automatul de plata la parcarea inaugurata cu mare fast acum o luna!

Loading...
 1. Dl. Macedonski mereu prezent sa rontaie batoane maro. De fapt, la ce se pricepe dansul cel mai bine, sa constate si sa dea din gura.

  Reply
 2. La fel ca si parcarea de la Spitalul Militar.
  Trebuie sa te chinui, eventual sa-ti si lovesti masina de pereti ca sa poti sa intri acolo.

  Reply
 3. De Ex. in uk toate au limitator de 2.1 m iar multe doar 1.85

  Reply
 4. Vasile
  Da, dar dl. Mace are X5 si fiind un cetatean bun, care ocroteste natura conducand bolizi tunati nu poate parca acolo. Probabil garda depaseste limita admisa astfel il bantuie reminiscentele supraponderarii si a efectelor sale, lenea a ramas chiar daca kilele au disparut. Iar cacat tot cacat ramane chiar daca e mare sau mic, pute si inghetat.

  Reply
 5. Vasile, sunt curios daca realizezi ca un Logan la fel de mult cat un X5. Nu ma crezi, cauta pe Google sa vezi ce emisii au, ca orice prost poate sa caute pe Google in ziua de azi.

  Reply
 6. Daaa, nu ne-a facut primaria Mercedes!!!
  Toate parcarile subterane din Innsbruck au maxim 2,10 m inaltime.
  In Bucuresti toate parcarile din mall au maxim 2,05 samd.
  SUV-urile cu jetbag sunt o minoritate infima.
  Cei care nu incap, parcheaza afara.
  Simplu!
  SUV-urile cu jetbag sunt o minoritate infima.
  Trebuie salutata aparitia parcarii, ca mai elibereaza statiunea de masini stationate.
  Dar romanii prefera sa parcheze pe trotuar, decat sa plateasca, e plin si Bucurestiul de parcari acoperite a caror intrare e sufocata de masini parcate in fata.

  Reply
 7. Parcarea e pt persoane care au bani la nivelu masini ..80% din persoanele care au suv sunt ……

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.