Concertele de Crăciun și Anul Nou din Biserica Neagră au fost anulate

Concertele de Crăciun și Anul Nou din Biserica Neagră au fost anulate

Tradiţionalele concerte susţinute de Crăciun şi Anul Nou la Biserica Neagră vor fi întrerupte în acest an, din cauza frigului din interiorul obiectivului turistic.

Principalul motiv pentru care reprezentanții Bisericii Negre au fost nevoiți să anuleze concertele cu care vizitatorii au fost obișnuiți în fiecare an, este datorat defecțiunii centralei termice.

 

”Frigul resimţit în interiorul lăcaşului de cult, datorat defecţiunii centralei termice, reprezintă principalul motiv pentru care comunitatea Bisericii Negre a fost nevoită să anuleze concertele cu care vizitatorii au fost obişnuiţi în fiecare an. Întrucât regândirea unui nou sistem de încălzire constituie un proiect de amploare, punerea în funcţiune a centralei termice nu a putut fi realizată. Concertele de iarnă din Biserica Neagră vor fi reluate cât de curând posibil”, au transmis reprezentanţii Bisericii Evanghelice C.A.

În fiecare an, Biserica Evanghelică C.A din România-Parohia Braşov organiza înainte cu câteva zile de Crăciun mai multe concerte în Biserica Neagră. Trecerea dintre ani era marcată în lăcaşul de cult prin concertul „La cumpăna dintre ani”, care se organiza în ziua de 31 decembrie.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.