Minoră din Codlea, rapită de pe stradă și violată de doi bărbați

Minoră din Codlea, rapită de pe stradă și violată de doi bărbați

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de infracţiunea de viol, după ce ar fi abuzat sexual o adolescentă, în locuinţa din Codlea a unui prieten de-al lor.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, când, fata în vârstă de 16 ani, s-a întâlnit cu un cunoscut, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a invitat-o la el acasă, dar fata a refuzat. Dezamăgit, a luat-o cu forța și a dus-o în locuință, unde se aflau alți doi bărbați.

Cei doi au obligat-o pe minoră să întrețină relații sexuale. După ore în șir de chin, fata a reușit să scape și a mers la Poliție.

Polițiștii și procurorii au început cercetările, iar cei doi bărbați implicați au fost reținuți și propuși pentru arestare.

Un judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a emis mandate de arestare preventivă, penumele celor doi bărbați, sub acuzațiile de viol și lipsire de libertate.

Nemulțumiți, suspecții au contestat hotărârea, astfel că dosarul va ajunge şi la instanţa superioară, pentru o decizie definitivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.