Circa 1.000 de persoane mărşăluiesc pe străzile Braşovului

Circa 1.000 de persoane mărşăluiesc pe străzile Braşovului

20.00 În jur de 1.000 de persoane au plecat în marş de la Prefectură, pe la Teatrul Dramatic, Toamnei şi apoi se întorc spre Piaţa Sfatului. Oamenii poartă placarde pe care au scris: „Zăbrele pentru lichele”, „Dacă nu scăpăm de voi, istoria şi copiii nu ne vor ierta”, „Nu mai vrem minciună și scandal în Parlament”.

19.00 La această oră s-au adunat circa 500 de protestatari.

18.30 Protestul de la Brașov, anunțat pentru ora 18.00 la Prefectura Brașov, a adunat, la această oră, aproximativ o sută de persoane.

„Este probabil cea mai importantă duminică de proteste de când cu legile justiției. E important să fim mulți, disperarea celor din PSD-ALDE este evidentă, de unde și graba cu care se mișcă.

Fiecare suflet e important în stradă, fiecare voce contează, fiecare om care iese să protesteze arată public că e împotriva unui stat corupt, în care procurorii își primesc ordine de la unul ca Șerban Nicolae să se oprească din investigații.

Un stat cu instituții puternice și independente este un stat care ne poate proteja pe toți înpotriva celor care devin influenți și cu putere prin metode ilegale.

E important să protejăm acest stat de drept în care fiecare suntem egali în fața legii, pentru noi și pentru copiii noștri. Copiii care trebuie să crească într-o societate cu valori corecte, cum ar fi demnitatea, dreptatea, justiția, bunul simț”, au scris organizatorii protestului de la Brașov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.