Atletism: fost sportiv de lot național, antrenor la CSM Făgăraș

Atletism: fost sportiv de lot național, antrenor la CSM Făgăraș

Vlad Calfă (31 ani) este noul antrenor al secției de atletism a Clubului Sportiv Municipal Făgăraș, după un concurs pe post organizat recent. Zilele trecute, el a semnat angajamentul cu clubul păstorit de Primăria Făgăraș și de acum, gata, va intra în pâine, cum se spune, deschizând acțiunea de înscrieri și selecții la prima grupă, de începători într-ale atletismului, a CSM Făgăraș. Pentru informații și înscrieri la atletism în Făgăraș: 0787.309.245, antrenor Vlad Calfă.

Acesta a fost atlet la LPS Brașov, CSM Brașov și CSA Steaua București, multiplu medaliat la Campionatele Naționale în proba de săritura în lungime și component al lotului național al României de tineret și seniori.

Un proiect inițiat de AJA Brașov

Proiectul „Atletism la Făgăraș” a fost inițiat de Asociația Județeană de Atletism (AJA) Brașov, apoi agreat, promovat și susținut de reprezentanții comunității Făgărașului (Primăria și Consiliul Local, plus CSM Făgăraș).

Clubul Sportiv Municipal Făgăraș are secție de atletism în urma Hotărârii Consiliului Local Nr. 145/ 31.07.2017, însoțită de toate celelalte demersuri legale. În organigrama clubului se mai regăsesc secțiile de handbal (echipă în Liga Națională Masculină sau „Liga Zimbrilor”, cum se mai numește!), karate, judo și fotbal.

„Atletism la Făgăraș” este un proiect dedicat copiilor de toate vârstele din Făgăraș.  (Foto: IAAF)

Loading...
 1. Bună ziua
  Am in baiat de 11 ani iubește foarte mult fotbalul .
  Mă zapaceste să îl inscriu intr-un club sportiv
  Eu totusi vreu să il ajut foarte mult si bucuria mea este dacă ar fi la FĂGĂRAȘ pt că suntem foarte aproape pt navetă
  Va rog să imi trimiteți un raspuns sau un apel pe 0740538946

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via