Până la urmă, cât a fost tranzacţia pentru vânzarea Maurer Imobiliare către americani?

Până la urmă, cât a fost tranzacţia pentru vânzarea Maurer Imobiliare către americani?
Umbă vorba prin târg demult că Simon a vandut 75% din firma Maurer Imobiliare unui grup de investitori americani. Nimeni nu a suflat un cuvintel despre valoarea tranzactiei.
Până la urmă, a răsuflat și această informație:
Pret total de vanzare  – 60 milioane euro, platiti in două transe de 30 milioane euro, dupa o schema de plata mai complicata (prima jumatate in transe, iar a doua jumatate in procente din profit), au dezvăluit apropiati ai omului de afaceri, care se pare că vrea să își încheie socotelile în România, mai ales că este cercetat într-un dosar de către DNA pentru afacerea Avantgarden Sibiu. Evident, până la o sentință definitivă, omul e nevinovat.
Mai trebuie precizat ca ar mai exista o cluaza prin care şi restul de 25% din firma sa ajunga la grupul de investitori americani.
Noii investitori vor prelua complet activitatea de construire si vânzare a apartamentelor din toate complexele rezidentiale (Avantgarden3, Tirgu Mures, Constanta, Maurer Residence), iar Simon Maurer va ramane cu administratia complexurilor şi… condensul din unele apartamente, problemă care nu s-a rezolvat, din ce spun oamenii, în ciuda promisiunilor.
Prima dovada in acest sens este prezenta unui nou CEO: Bruce Snead (https://maurerimobiliare.ro/echipa). Deci, se schimba oare sloganul din „Valori germane in Romania” cu „Valori americane in Romania”?
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.