Macedonschi, întâlnire cu studenţii de la ASE la Predeal, pe teme de anterprenoriat

Macedonschi, întâlnire cu studenţii de la ASE la Predeal, pe teme de anterprenoriat

Consilierul local Cristian Macedonschi s-a întâlnit în weekend, la Predeal, cu studenții de la
ASE București, ocazie cu care s-a discutat despre antreprenoriat și șansele pe care le au tinerii implicați și pasionați, care au idei și vor, prin muncă, să le transforme în realitate.

Acesta a început cu scurte definiții și cu exemple de antreprenoriat, pe care le-a trăit în ultimii 20 de ani, atât în Germania cât și în România, petru ca mai apoi să îi provoace pe tinerii studenți să prezinte ideile lor de business și să le pună pe hârtie într-un plan de afaceri pe care să-l înainteze spre finanțare în programul Start-Up Plus.

Cristian Macedonschi se consideră a fi “nu doar un antreprenor clasic ci și un antreprenor politic care a început să se implice politic pentru a impulsiona dezvoltarea durabilă și sustenabilă după principiile orașelor inteligente pentru a crea valoare adaugată și a crește nivelul de trai al cetățenilor.”

Proiectele de business propuse au pornit de la idei inovtoare, de la producție de alimente ecologice, la spălătorii specializate pentru studenți, de la design vestimentar, la games-competitions globale pentru jocuri online multiplayer, de la prelucrarea lânii de oaie, la sisteme mobile gastronomice sau cursuri de gătit, proiectare de site-uri consultanță digitală sau aplicații speciale pentru oameni cu disabilități auditive.

„Tinerii noștri sunt pasionați, informați și inventivi, care știu să analizeze necesitățile comunităților pentru a descoperi trenduri și mega-trenduri. Implicarea lor în societate noastră este extrem de importantă, iar speranța mea pentru o Românie mai bună și mai dezvoltată, sta în mâinile lor” a declarat Cristian Macedonschi.

Acesta a ținut să le mulțumească în final profesorilor de la ASE București pentru invitația făcută, pentru a discuta deschis cu studenții despre șansele antreprenoriatului și să le poată ura tradiționalul “spor la treabă!”, #CrăciunFericit! și un an nou cu sute de tineri antreprenori care ne vor moderniza și revoluționa țara”.

  1. Sa faca toti Oktoberfest si sa sifoneze niste bani pe la APDT

    Reply
  2. @facultatea de someri si parasute!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate