Pieton accidentat mortal pe Calea Bucureşti

Pieton accidentat mortal pe Calea Bucureşti

Un bărbat de 72 de ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni situată pe Calea Bucureşti. Eforturile paramedicilor de la SMURD de a-l resuscita s-au dovedit a fi zadarnice.

Practic, corpul victimei a fost proiectat de maşina înmatriculată în Bucureşti la o distanţă de 40 de metri de la trecerea de pietoni.

Este aceeaşi trecerea de pietoni unde anul trecut a murit o fată de 16 ani.

Loading...
 1. Încă o crimă care îl are ca autor moral pe George Scripcaru! Câți oameni vreți să mai omoare acest criminal în serie?

  Reply
  • Cat de prost sa fii sa zici ca primarul e de vina pentru asta. A redus vitezele limita, a bagat semafoare, sunt mai multi politisti de rutiera pe strazi. Ce sa mai faca primarul serios acum, sa iti si conduca masina? Azi maine il criticam pe primar si pentru ca e prea cald sau prea frig afara.

   Reply
  • Taci dracului de prost ce esti, ia uite ma cum au invatat trolli obositi sa tasteze.

   Reply
 2. Mă aștept ca soluția să fie, ca și în alte astfel de situații tragice, desființarea trecerii de pietoni. Și, eventual, ridicarea limitei de viteză minimă la 80 Km/oră. Dă-i încolo de fraieri care merg pe jos…Nu, d-le Primar ?

  Reply
 3. Poate ma lamuresc si pe mine comentatorii, ce vina are primarul? Fac pariu cu oricine, orice suma, ca trec strada pe unde vrea el, de o mie de ori pe zi timp de o luna si daca ma asigur temeinic nu ma calca masina.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.