VIDEO Accident grav pe DN1, la ieșirea din Brașov spre Codlea. Traficul este blocat!

VIDEO Accident grav pe DN1, la ieșirea din Brașov spre Codlea. Traficul este blocat!

Un accident grav avut loc în această dimineață pe DN1, la ieșirea din Brașov spre Codlea. Două autoturisme s-au lovit, în apropierea podului de peste Bârsa.

10.35 Potrivit poliţiştilor, un barbat de 46 de ani care circula dinspre Codlea spre Braşov, pe banda nr.1, a intentionat sa efectueze viraj stanga, incalcand marcajul dublu continuu, nu s-a asigurat corespunzator si a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar pe banda nr.2, condus de un barbat de 47 ani.

Ambele auto sunt înmatriculate in Brasov. „A rezultat vatamarea corporala a soferului de 46 ani care a fost transportat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”.
Traficul se desfasoara alternativ la această oră pana la finalizarea cercetarii la fata locului.

9.18 Una dintre mașini a zburat în afara drumului. În aceasta au rămas prinse între resturile autovehicului două persoane.

Una dintre ele a fost scoasă rapid, în urma intervenției echipajului de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Traficul rutier este blocat în zonă, până vin criminaliştii să facă cercetările la faţa locului. Poliţiştii estimează că traficul va fi blocat în jur de o oră.

Cozile de maşini au o lungime de câţiva kilometri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate