Căutat de polițiști după ce a terorizat mai multe persoane timp de patru luni

Căutat de polițiști după ce a terorizat mai multe persoane timp de patru luni

Doi bărbaţi din municipiul Săcele, sunt acuzaţi că timp de patru luni, ar fi agresat mai multe persoane şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică.

Potrivit poliţiştilor, cei doi, unul în vârstă de 36 de ani şi celălalt în vârstă de 27 de ani, ar fi comis mai multe acte de agresiune în dauna a cinci persoane.

Pe numele celor doi au fost puse în executare, luni, două mandate de aducere, dar nu a fost de găsit decât bărbatul în vârstă de 27 de ani, celălalt fiind de negăsit.

Primul suspect a fost reţinut, apoi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Bărbatul de 36 de ani este cercetat în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în prezent acesta sustrăgându-se urmăririi penale”, a explicat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Polițiștii continuă verificările în cauză, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru probarea întregii activități infracționale a celor bănuiți.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.