Sărbătoarea locală „Spiritul Iernii” aduce magia sărbătorilor, la Feldioara

Sărbătoarea locală „Spiritul Iernii” aduce magia sărbătorilor, la Feldioara

Primăria şi Consiliul Local Feldioara vă invită duminică, 10 decembrie 2017, începând cu ora 15.00, la Căminul Cultural, la un spectacol ce nu trebuie ratat.

Festivalul „Spiritul Iernii”, aflat la a VII-a ediţie, îşi propune să adune într-un singur loc pe toţi cei care preţuiesc şi poartă în suflet comoara tradiţiilor de iarnă locale și împreună să scrie o nouă filă de poveste în albumul local numit „Tradiții și Obiceiuri”.

Sărbătoarea locală “Spiritul Iernii” aduce în fața localnicilor, cât și a tuturor celor ce iau parte la acest eveniment, motive de joc și voie bună, petrecere a timpului liber într-un mod cu totul special, cu toții bucurându-se atât de o atmosferă specifică sărbătorilor, în care tradițiile și obiceiurile locale sunt readuse în prim-plan, cât și de renumiți artiști consacrați ce vin să readucă spiritul sărbătorilor în mijlocul comunei și-n sufletul fiecăruia dintre cei prezenți.

Pe scena amplasată în aer liber vor urca elevi ai Liceului Petru Rareş Feldioara, Grupul Ţara Bârsei, Ansamblul Plaiurile Dumbrăviţei, invitat special va fi Aurel Moldoveanu, iar spectacolul va fi prezentat de către Claudia Miriţescu.

Sărbătoarea locală „Spiritul Iernii” se înscrie în strategia şi programul de promovare şi dezvoltare a tradiţiilor şi turismului, program elaborat de către Primăria Feldioara, în ideea menţinerii continuităţii evenimentelor cu valoare culturală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate