Cinci din cinci pentru ACS Transilvania Brașov

Cinci din cinci pentru ACS Transilvania Brașov

Echipa de junioare trei a CS Transilvania Brașov a avut un parcurs perfect la primul turneu de sală al campionatului național. Fetele antrenate de Lena Brebeanu au câștigat fără probleme toate cele cinci jocuri disputate la Târgu Mureș.

Micuțele handbaliste de la Transilvania au debutat în competiția de la Târgu Mureș cu o victorie zdrobitoare în fața formației CSS Odorheiul Secuiesc, scor 40-19 (21-10). Următoarea victimă a handbalistelor de sub Tâmpa a fost echipa Clubului Sportiv Școlar Sfântu Gheorghe, pe care au învins-o cu scorul de 30-18 (17-8).

În etapa a treia, fetele pregătite de Lena Brebeanu au avut parte de un meci mai echilibrat, dar au reușit să se impună în fața handbalistelor de la CSS Făgăraș cu scorul de 28-25 (11-11). Brașovencele și-au luat apoi revanșa în fața formației din Miercurea Ciuc, echipă ce le-a învins în sezonul regulat.

CS Transilvania Brașov a învins CSM VSK Csikszered Miercurea Ciuc cu scorul de 33-19 (14-9). În ultimul meci al primului turneu de sală al campionatului, echipa brașoveană a trecut de LPS Fleșeriu Sebeș cu scorul de 26-23 (16-10).

„A fost un turneu reușit pentru noi. Am făcut jocuri foarte bune, ne-am simțit bine, am jucat cu zâmbetul pe buze și am reușit să ne întoarcem acasă cu cinci victorii din tot atâtea meciuri. Fetele cresc de la meci la meci și sunt convinsă că vom arăta din ce în ce mai bine. Important este că se bucură de handbal și că le place ceea ce fac. Acum ne întoarcem la muncă, la antrenamente, pentru că ne așteaptă un nou turneu de sală, unul în care vom avea parte de meciuri mult mai dificle”, a declarat antrenoarea junioarelor trei de la clubul sportiv Transilvania Brașov, Lena Brebeanu.

Pentru CS Transilvania Brașov urmează cel de-al doilea turneu de sală, ce va avea loc în perioada 19 decembrie – 22 decembrie. La această competiție, fetele pregătite de Lena Brebeanu vor juca împotriva formațiilor Bastya Lazărea, Dinamo Brașov, Corona Brașov și Tricolorul Breaza.

În acest moment CS Transilvania Brașov este pe poziția a treia a clasamentului seriei D din campionatul național de junioare trei, competiție la care participă zece echipe. Fetele Lenei Brebeanu au 26 de puncte.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.