Percheziții la Râșnov, acasă la hoți

Percheziții la Râșnov, acasă la hoți

Polițiștii din Râșnov, au efectuat joi trei percheziții domiciliare la mai multe persoane bănuite că ar fi sustras dintr-o societate comercială componente și piese de utilaje agricole, în valoare de 25.000 euro.

Omaneii legeii au stabilit că trei persoane, cu vârste cuprinse între  22 și 23 de  ani, au sustras bunuri din punctul de lucru al unei societăți comerciale, de pe raza stațiunii Râșnov.

„Din cercetări a reieșit că cei în cauză, în noaptea de 20/21. 11.2017, ar fi pătruns, prin efracție, în clădirea societății comerciale, de unde ar fi sustras mai multe piese si componente de utilaje agricole, în valoare de aproximativ 25.000 euro. Pentru documentarea întregii activități infracționale, la data de 23 noiembrie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele acestora. Polițiștii au pus in aplicare 3 mandate de aducere. Persoanele depistate au fost  conduse la sediul poliției, pentru audieri iar doua dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore si introduse in arestul I.P.J. Brasov”, se arată într-un comunicat de presă.

Pentru cele două persoane reținute a fost dispusă ulterior măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Polițiștii au recuperat două treimi din bunurile sustrase și urmează să le predea societății prejudiciate.

La acțiune au participat și jandarmi. Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Alte articole:   Greseli de evitat in seo in 2020
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.