blog-logo

Ioan Neculaie, condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Intră la beci!

Ioan Neculaie, condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Intră la beci!

Fostul patron al FC Brașov  și al platformei industriale de la ce a mai rămas din fabrica de autocamioane a fost condamnat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.  Ioan Neculaie a deschis focul cu o arma de vanatoare pe fondul unei crize de nervi facute din cauza faptului ca unul dintre angajatii lui nu a fost in stare sa-i pregateasca cum trebuie masina.

Mai exact, milionarul isi dorea sa se relaxeze la o partida de vanatoare, intr-o padure de langa Brasov, insa in ultimul moment a vazut ca automobilul sau avea pana la o roata. Afaceristul a inceput sa tipe la angajatul sau, a scos arma si a inceput sa traga si in celelalte roti. Vecinii milionarului au auzit impuscaturile si au chemat politia, care a descins la fata locului. Ulterior, pe numele lui Neculaie s-a deschis un dosar penal, iar cauza a ajuns recent la Judecatoria Brasov.

Instanța a admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov împotriva sentinţei penale nr. 1137/15.06.2017 a Judecătoriei Braşov, pe care o desfiinţează sub aspectul soluţiei de achitare a inculpatului şi al cheltuielilor judiciare. Rejudecând cauza în aceste limite, magistrații l-au condamnat pe Ioan Neculaie la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Sentinţa este definitivă!

În plus, judecătorii au decis suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată într-un alt dosar (pentru ucidere din culpa, dupa ce o persoana si-a pierdut viata intr-un accident de munca pe platforma Roman. Acidentul de munca s-a petrecut in martie 2008, atunci cand un muncitor, in varsta de 40 de ani, a murit cand taia cosul de evacuare al unei centralei termice, dupa ce una dintre bucati a cazut peste el). Din acest motiv, instanţa a dispus executarea în întregime a acestei pedepse alături de pedeapsa aplicată prin decizia de astăzi, inculpatul executând în final pedeapsa de 2 ani închisoare.

Mai mult, Neculaie este obligat să plătească suma de 3.000 lei cheltuieli judiciare avansate de stat în cursul urmăririi penale şi la judecarea cauzei în fond.

Distribuie dacă îți place!
  1. Scripcaru când îl urmează?

    Reply
  2. […] Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv joi pe Ioan Niculaie pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Amănunte AICI! […]

    Reply
  3. […] Neculaie a fost condamnat de Curtea de Apel Brașov, în luna noiembrie a anului trecut, la şase luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Acesta a folosit arma pentru a trage în cauciucurile maşinii. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate