Centru de vaccinare în cartierul Gârcini

Centru de vaccinare în cartierul Gârcini

Primăria Săcele a deschis un centru de vaccinare în cartierul Gârcini. Administrația săceleană împreună cu Direcția Publică de Sănătate Brașov (DSP) au luat această hotărâre ca o măsură de prevenție și de ținere sub control a epidemiei de rujeoală din acest cartier.

De la începutul anului în municipiul Săcele s-au înregistrat 180 de cazuri de rujeolă, marea majoritate în această zonă. Centrul de vaccinare este deschis la Școala Generală nr.5 și constă în două cabinete și o sală de așteptare. Medicii de familie și cei școlari din municipiu sunt prezenți prin rotație, de luni până vineri, între orele 9.00 – 14.00.

Centrul este deschis în parteneriat cu DSP Brașov care pune la dispoziție vaccinul antirujeolic. Mediatorii sanitari ai primăriei desfășoară deja activități de informare în rândul populației din zonă despre existența acestui centru.

Alte articole:   Salariaţii hărţuiţi moral la locurile de muncă vor putea cere despăgubiri angajatorilor

De altfel, de la începutul anului Direcția Publică de Asistență Socială a Primăriei Săcele a desfășurat două campanii de informare cu privire la epidemia de rujeolă.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate