Peste 12 milioane de lei costă reabilitarea Cinematografului Popular

Peste 12 milioane de lei costă reabilitarea Cinematografului Popular

Municipalitatea brașoveană a scos la licitație lucrările de reabilitarea a clădirii fostului cinematograf Popular.

Anunțul a fost publicat, marți, pe SEAP, anunțul de participare nr. 180874, în cadrul procedurii de licitație pentru Proiectare și executare lucrări de reabilitare imobil str. Mureșenilor nr. 7.

Clădirea este într-o stare avansată de degradare, iar Primăria a încercat de mai multe ori să scoată la licitație clădirea, pentru care noul chiriaş ar fi trebuit să facă investiții estimate, la vremea respectivă, la 1,4 milioane euro. În plus, chiriașul nu avea voie să desfăşoare aici alte activităţi în afară de cele socio-culturale sau de alimentaţie publică, dar nimeni nu a fost interesat de această ofertă.

Astfel, reprezentanții municipalității au anunţat că realizarea lucrărilor se va face cu finanţare de la bugetul local, obiectivul fiind inclus pe lista de investiţii a municipalității.

Primăria Braşov a realizat studiile de fezabilitate pentru reabilitarea acestuia și a primit o nouă autorizare de construire, după ce vechiul document expirase.

Reparațiile ar urma să dureze 27 de luni, iar valoarea totală estimată a contractului fiind de 12.404.168 lei, fără TVA.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 27.12.2017, iar criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate