Protestele împotriva modificării legilor justiţiei, duminica a treia

Protestele împotriva modificării legilor justiţiei, duminica a treia

19.40 Grupul de protestatari a plecat de la Prefectură. La intersecţia Bulevardului Iuliu Maniu cu strada Agrişelor erau aproximativ 800 de persoane, la această oră. Oamenii scandează „Dragnea, demisia!” şi „Justiţie, nu corupţie!”.

19.00 Un nou protest la Prefectura Braşov, împotriva modificării legilor justiţiei. Circa 300 de persoane au venit şi astăzi, chiar dacă vremea este potrivnică.

Radu Hossu, una dintre persoanele cele mai vocale la aceste proteste, scria pe pagina personală de Facebook că „România după 27 de ani este un stat putred. Știu că poate mergând prin parc într-o zi frumoasă de vară în Brașov, nu pare așa. Poate de aia la ora la care noi protestăm barurile și cluburile din Brașov vor fi pline”.

„Chiar dacă frustrarea e mare din multe cauze, că nu suntem 30 mii, că unii stau la cafele în loc să vină alături de noi, că pare că nu ne ascultă ăia de la putere, vă invit să vă gândiți la ce ar fi fost România fără fiecare voce din 1987, 15 Noiembrie? Ei au dat drumul unei scântei care a aprins flacăra revoluției din 1989. Cum ar arăta comuna Roșia Montană și dealurile din jur fără fiecare voce de la protestele anti-RMGC? Ar fi demisionat Ponta și prin asta înțelegem o plată politică, fără fiecare voce din protestele #Colectiv 2015?Ar mai fi fost în pârnaie Voiculescu, Dan Diaconescu și mulți altii fără fiecare voce din Ianuarie-Februarie? România ar fi fost o țară mult mai urâtă, mult înapoiată fără fiecare voce de la fiecare protest din ultimii ani. Da, știu, sunt multe de schimbat și nu se vor schimba doar prin proteste, dar ceea ce putem noi schimba este subjugarea noastră de către ticăloși, penali, corupți, nesimțiți. Fiecare voce a noastră va arăta că suntem demni și că ne luptăm pentru un viitor mai bun, garantat de un stat democratic în care instituțiile, cum ar fi Justiția nu sunt aservite unui grup mafiot controlat de unul ca Dragnea. Fiecare voce contează pentru susținerea și menținerea speranței într-un astfel de viitor, așa că te rog să distribui evenimentul pe peretele tău, folosește 30 de secunde din viață și invită-ți câțiva oameni înspre el și mai ales mâine în stradă. Indignarea mea și a ta nu are nicio finalitate concretă decât dacă suntem împreună mâine în stradă, pentru că împreună am reușit multe și vom reuși pe viitor și mai multe!”, mai notează Radu Hossu.

Alte articole:   Cupa „Jandarmeria montană la înălțime!”
Distribuie dacă îți place!
Loading...
  1. Ham, ham! Mrrrr, mrrrr! Ham!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.