Cine bate ’neaţa, la portiţa ta?

Cine bate ’neaţa, la portiţa ta?

Cine se scoală de dimineaţă ajunge. Aşa şi-au spus şi procurorii DNA, care au descins săptămâna la un şef de la Direcţia de Tineret şi Sport de la Primărie.

Oameni politicoşi, nu l-au deranjat prea tare. Doreau să ştie cam cum s-au făcut contractele pentru clubul Corona pentru echipamente, materiale publicitare, tipărituri. Cică s-au dat preţuri bune pentru Primărie.

Dar nu pentru Primărie, ci pentru omul de afaceri, zice lumea că ar fi cineva din Şchei, care a greblat bănuţii conştiincios, până la ultima leţcaie.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Doriti sa economisiti la cumparaturi? Profitati de reducerile din ianuarie
Loading...
  1. Dosarul „corona Brasov” era de mult si la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, care evident nu a facut absolut nimic ! Norocul nostru si ghinionul celor care incalca legile, este ca intervine DNA Brasov. E un dosar greu, cu toate infractiunile posibile, care rezulta clar si din hotararile C. L. Brasov. Apropo. in afara de Cernica, nici un consiler local NU a declarat pe declaratia de interese ca, este membru fondator al asociatiei sport club corona Brasov , care evident nu este de utilitate publica si care se obtine numai prin H.G. Felicitari DNA Brasov …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.