Curățenie pe străzile Brașovului. Aproape 200 de rable vor fi ridicate

Curățenie pe străzile Brașovului. Aproape 200 de rable vor fi ridicate

Primăria Braşov a încheiat un contract temporar, pentru ridicarea mașinilor abandonate pe domeniul public al municipiului.

Contractul, cu o valoare de 100.000 de lei, va fi valabil doar pentru câteva luni, pentru că se doreşte încheierea unui alt document, valabil patru ani, pentru care va fi lansată o licitație, până la sfârșitul acestei luni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru, agenții de teren au depistat pe domeniul public al municipiului Brașov,  aproape 200 de mașini care au fost abandonate de mai mult timp în diferite zone din oraș.

„Poliția Locală Brașov, prin agenții de teren, a făcut deja inventarierea rablelor depozitate pe domeniul public. Sunt aproape 200. Poliția este în procedură de identificare a proprietarilor acestor rable, care vor fi sesizați să și le ridice singuri. În caz contrar, vor fi pasibili de amendă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, citat de Radio Mures.

Dacă proprietarii nu vor fi găsiți sau nu vor revendica mașinile abandonate, în termen de 30 de zile, acestea vor fi predate la Remat, iar banii încasaţi vor intra în bugetul local.

Alte articole:   Veștea: Până la finele anului sper să avem un progres de peste 90% la construcția terminalului VIDEO

În paralel, municipalitatea are în vedere şi reluarea activității de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. În acest caz se pregătește licitaţia pentru contractul de concesiune a serviciului.

Pe aceeași temă: http://newsbv.ro/2017/11/03/brasovenii-primaria-brasov-harta-rablelor-abandonate/

http://newsbv.ro/2017/11/09/primaria-reactioneaza-cazul-rablelor-abandonate-domeniul-public/

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate