Rezonanțe de flaut și chitară la Sala Patria

Rezonanțe de flaut și chitară la Sala Patria

Sala Mică de la Patria este gazda recitalului „Rezonante de flaut și chitară”, avându-i ca invitați pe flautistul Ignac Filip și chitaristul Corneliu Voicescu.

Profesori ai Universității Transilvania Brașov, cei doi soliști ai recitalului dețin în palmaresul profesional realizări complexe, atât în plan pedagogic cât și concertistic.

Ignac Filip a susținut concerte în țară și în străinătate în cadrul recitalurilor, sau ca solist cu filarmonici din Brașov, Cluj, Tg. Mureș, Oradea și București.

Corneliu Voicescu este o personalitate complexă, fiind chitarist, doctor în muzică, profesor și scriitor, publicând numeroase lucrări de specialitate.

În programul concertului, care va avea loc marti, 14 noiembrie, de la ora 18.30, vor fi lucrări de G. Fr. Händel, M. Giuliani, R. Di Marino, J. Ibert, A. Piazzolla.

  • Georg Friederich Haendel – Sonata in Do

            Larghetto, Allegro, Larghetto,  A tempo di Gavotti, Allegro

  • Mauro Giuliani – Marea Serenadă

Grazioso, Menuetto, Trio, Allegro brillante, Marcia, Trio, Marcia

  • Jacques Ibert – Entr΄acte
  • Béla Bartók – Dansuri românești

Joc cu bâtă, Brâul, Pe loc, Buciumeana, Poargă românească, Mărunțel 

  • Roberto di Marino – Suita a II-a

Tango, Milonga

  • Astor Piazzolla – Libertango

Biletele se pot procura de la SALA „PATRIA” din Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 50A, în zilele de  luni şi miercuri între orele 12 – 15, și, respectiv, marţi şi joi între orele 16 – 18. Prețul unui bilet este de 20 lei. Reduceri vor avea pensionarii, care vor plăti 10 lei, și elevii si studenții, care vor plati pentru un bilet doar 5 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate