Asociaţia ProAfaceri – o platformă deschisă mediului de afaceri brașovean

Asociaţia ProAfaceri – o platformă deschisă mediului de afaceri brașovean

Urmeaza un eveniment important pt mediul de afaceri brasovean: lansarea Asociatiei ProAfaceri si a clubului destinat celor care doresc sa isi dezvolte afacerile.

Asociația PRO AFACERI BRAȘOV se lansează într-un eveniment adresat atât mediului de afaceri local, cât și tuturor celor interesați de dezvoltarea orașului lor.
Evenimentul reunește sub denumirea „FINANTARI- EDUCATIE – PRO AFACERI” speakeri care dau plusvaloare și profesionalism, antreprenori și consultanți care prezintă soluții practice pentru toți cei interesați.

ProAfaceri își propune să devină o platformă deschisă și utilă mediului de afaceri brașovean și regional, să coaguleze și să sprijine forțele interesate de dezvoltarea afacerilor solide, bazate pe inteligență și soluții practice. Detalii aici: https://www.proafaceri.com

PROfesioniști – PROactivi – PROfitabili – PROgres

Evenimentul va avea loc la hotel Kronwell, Bulevardul Gării 7A, Braşov în data de 23 noiembrie 2017, începand cu ora 18.00.

Rezervă locurile tale ACUM: https://www.proafaceri.com/lets-profit-together/

În cadrul evenimentului vor avea loc și prezentări de produse ale partenerilor noştri, tombola, degustare de vinuri.

Programul evenimentului:
17.30 – 18.00 Coffee & Check-in
18.00 – 18.10 Introducere
18.10 – 18.30 Prezentarea Asociaţiei ProAfaceri Braşov – Sorin Peligrad
18.30 – 18.50 Keynote speaker – Claudiu Vrînceanu – consultant în strategii de business [http://vrinceanu.ro/despre-mine/]
18.50 – 19.10 Prezentare Proafaceri Club [www.proafaceri.club] – Adrian Doroșin
19.10 – 19.30 Speaker – Gabriel Chicioreanu “Learn&Go” și 4 CAREER – consilier vocațional [https://4career.ro/bo…/2-uncategorised/6-gabriel-chicioreanu]
19.30 – 19.50 Prezentare proiect ProAfaceri
19.50 – 20.10 Speaker – Radu Limpede – Econimic Zoom – economist, consultant și analist financiar și economic [www.economiczoom.ro]
20.10 – 20.30 Speaker – Adrian Țeposu – consultant fiscal, antreprenor de succes, fondator Contana srl- ”Creatori de taxe mici’ http://contana.ro/despre-contana-creatori-d…/despre-creatori
20.30 – 20.50 B2B networking – sesiune de networking facilitat
20.50 – 21.10 Tombolă ProAfaceri
21.10 – 21.20 Încheierea evenimentului
21.20 – 22.00 Degustare de vinuri Le Somelier Brașov

La acest eveniment va fi prezentat cel mai nou club de afaceri și networking din Brașov – ProAfaceri Club.
Acest proiect își propune să organizeze săptamânal întalniri de afaceri care să ajute la cresterea afacerilor membrilor (stimulăm creșterea cifrei de afaceri realizată de către membrii ProAfaceri Club), precum și educație antreprenorială și networking eficient. Clubul va reuni antreprenori, freelanceri, manageri și persoane interesate de afaceri, finanțatori, investitori, consultanți și mentori de afaceri interesați de creșterea Brașovului.

Nu uita cartile de vizita pentru ca vei avea oportunitatea de a interacționa cu toti participantii, unu la unu, timp de câteva minute si vei putea gasi clienti, furnizori si parteneri de afaceri in cadrul secțiunii de networking facilitat!
La finalul evenimentului, vom organiza o tombolă cu diferite produse și servicii oferite de catre partenerii ProAfaceri.
Afacerile bune se fac la un pahar de vin bun, așa că vă invităm la degustarea de vinuri de la final, unde vom putea continua networkingul informal. Le Somelier Brașov – magazin de vinuri, ne va prezenta vinuri delicioase cu ajutorul unui maestru somelier.

Vă invităm să vă implicați în dezvoltarea mediului de afaceri brașovean și regional, participand la eveniment împreună cu partenerii dumneavoastră de afaceri!
Dacă nu acum, atunci când? Dacă nu tu, atunci cine?

Taxă de participare (include degustarea de vinuri):

  • 7 noiembrie – 16 noiembrie: 88 RON (preț Early Bird, dacă achiți până în data de 17 noiembrie)
  • 18 noiembrie – 23 noiembrie: 120 RON
  • Pentru studenţi: 60 RON
  • Reduceri de grup:
    → 2 persoane: 10 %
    → mai mult de 3 persoane: 20 %

Leave a Reply

Your email address will not be published.