Handbal: Corona Brașov, înfrântă pe teren propriu

Handbal: Corona Brașov, înfrântă pe teren propriu

Echipa de handbal Corona Braşov a pierdut la un gol diferenţă, 24-25, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie, în Liga Națională.

În prima repriză Corona a început bine și a condus în permanență. Astfel că, la finalul primei părți echipa lui Costică Buceschi, era în avantaj de două goluri.

În schimb, partea secundă a meciului a fost începută modest de elevele lui Costică Buceschi, care au fost surprinse de elanul oaspetelor, astfel încât acestea, nu numai că au recuperat dezavantajul de la pauză, dar au trecut în avantaj, chiar cu două goluri.

În minutul 40, Corona a recuperat, însă până la finalul meciului echipa brașoveană nu a reușit să treacă de apărarea celor de la Măgura Cisnădie, înregistrând a patra înfrângere în ultimele cinci jocuri din campionat.

,,E clar că am pierdut meciul în situațiile de unu la unu, acolo unde de fapt, am pierdut toate punctele de până acum. Ajungem față în față cu portarul de multe ori, dar tratăm aceste momente foarte ușor, cu o mare lejeritate și acest lucru ne costă. În loc să ne ducem la trei, patru goluri, vine adversara la egal, iar toată lumea intră în degringoladă și totul se năruie. E clar, Corona trece printr-o criză, din punct de vedere psihic, pentru că fizic, nu am fost surprinși cu nimic”, a explicat , antrenorul Coronei, Costică Buceschi, citat de Coronapress.ro.

Pentru Corona au marcat M. Neagu 7, Tiron 4, Chiper 3, Hotea 3, Buceschi 2, Bloj 2, L. Popa 1, Tătar 1, Ciuciulete 1.

În runda următoare a campionatului, Corona Brașov va juca în deplasare împotriva formației Rapid București.

Foto: coronapress.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via