Andrei Palici, mai rapid ca telescaunul din Parâng!

Andrei Palici, mai rapid ca telescaunul din Parâng!

Prima ediție a concursului de alergare montană organizat la Petroșani a adus câteva zeci de competitori la start. Aceștia s-au încumetat să se ia la întrecere cu telecaunul vechi din Parâng, pe un traseu de mare dificultate, de la stația de plecare a acestuia de la baza Parângului Mic și până la stația de sosire, aflată la o diferență de nivel de peste 600 de metri.

Printre sportivii care au răspuns invitației de a participa la acest eveniment sportiv care așează Parângul pe harta stațiunilor atractive și pentru sportivii de performanță se numără nume cu rezonanță în sportul românesc de anduranță, precum Tibi Ușeriu, Ciprian Bălănescu sau Szabolcs Istvan Gyorgy.

Trei dintre cei 97 de concurenți care au dus la bun sfârșit cursa ”Run the Lift” din Parâng, au reușit performanța de depăși telescaunul. Cel mai bun timp a fost înregistrat de sportivul Viorel Andrei Palici din Brașov, care a încheiat cursa de alergare montană în 21:42 minute. Acesta a fost urmat, în clasamentul general de Szabolcs Istvan Gyorgy din Cluj Napoca, cu un timp de 21:49 minute și de Dumitru Nicolaev din Chișinău, cu un timp de 24:26 minute.

La fete, cel mai bun rezultat a fost înregistrat de Adriana Ploșnița din Sibiu, cu un timp de 32:41 minute.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via