Handbal: Înfrângere la limită pentru Corona Brașov

Handbal: Înfrângere la limită pentru Corona Brașov

Corona Braşov a pierdut meciul din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, 22-23 (11-13) în deplasare la CSM Roman.

În meciul jucat luni seara, gazdele au început foarte bine, au avut inițiativa pe aproape tot parcursul partidei și au condus mereu pe tabelă, în afara celor câteva egalități, în vreme ce Corona a făcut enorm de multe greşeli pentru un joc pe care ar fi vrut să îl câştige.

Pentru Corona au marcat: Buceschi 9, Neagu 3, Chiper 3, Bloj 2, Tiron 2, Popa 1, Chiricuţă 1, Ciuciulete 1.

„A fost un meci de luptă pe care, din păcate noi l-am pierdut. Au fost mult prea multe greşeli din situaţii de unu la unu, mult prea multe situaţii tratate cu lejeritate, care au dus la ratări inexplicabile, din partea unor jucătoare de la care aşteptările sunt foarte mari. Romanul avea nevoie disperată de o victorie şi s-a agăţat de fiecare minge, în vreme ce la noi, forma mai slabă a unor jucătoare se pare că persistă. Cu toate acestea, nu avem ce face, nu e timp de lamentări, pentru că vine imediat meciul cu Măgura Cisnădie, o echipă care a demonstrat prin rezultatele pe care le-a obţinut, că are obiective îndrăzneţe în acest sezon. Asta este, trebuie să ne adunăm repede şi să mergem mai departe. Mai sunt două jocuri până la pauza competiţională şi apoi avem timp să analizăm mai bine ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului”, a declarat la final antrenorul Costică Buceschi.

Etapa viitoare, Corona Braşov va juca pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, vineri, de la ora 18.00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.