Muzeul Grigore Antipa expune în Poiana Braşov

Muzeul Grigore Antipa expune în Poiana Braşov

„Venin – frumuseți de neatins” este titlul expoziţiei pe care Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită, în perioada 1 noiembrie 2017 – 31 martie 2018, să o vizitați la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov.

„Vă provocăm să lăsați prejudecățile și teama de animalele veninoase la poarta Centrului de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov și să descoperiți frumusețea unică a exponatelor noastre vii. Nu sunt specii pe care ai dori să le întâlnești în mediul natural, dar le poți admira în siguranța expoziției noastre, deoarece aceste vietăți extrem de interesante provin din locuri exotice și greu accesibile nouă. Vă invităm să profitați de această oportunitate și să aflați de ce aceste frumuseți nu pot fi atinse, ci doar privite în expoziția noastră”, spun custozii expoziţiei.

Alături de animale vii, precum arahnide, insecte, amfibieni și șerpi, veți putea admira adevărate comori din colecțiile Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. În expoziția veți sta față în față cu unele dintre cele mai veninoase specii și veți afla de ce veninul reprezintă doar un instrument de supraviețuire.

Astfel, cei prezenţi în Poiana Brașov, pentru a vă transforma vacanța într-o aventură plină de adrenalină și cunoaștere. Programul de vizitare de la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov este de marți până duminică între orele 12:00 — 22:00.

Prețul biletelor este de 10 lei/copil/student/pensionar și 15 lei/adult. Copiii cu vârste mai mici de 3 ani au gratuitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate