Vreme rece şi precipitaţii mixte, în următoarele zile. Ninge în Poiana Brașov

Vreme rece şi precipitaţii mixte, în următoarele zile. Ninge în Poiana Brașov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică, vineri, potrivit căreia, vântul va avea intensificări temporare, iar trecător vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, la munte, și disconfort termic.

Din noaptea de vineri spre sâmbătă (27/28 octombrie) și până duminică dimineața (29 octombrie) vântul va avea intensificări temporare în special în sud-vestul și centrul țării, cu viteze cuprinse, în general, între 45 și 55 km/h. La munte, îndeosebi, la altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 65…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h. Trecător vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Duminică (29 octombrie) și luni (30 octombrie) intensitatea vântului va fi în creștere în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. În zona montană va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă consistent. Valorile termice vor scădea în toată țara, iar intensificările de vânt vor determina amplificarea senzației de rece.

La începutul săptămânii viitoare, la Braşov, sunt prognozate temperaturi nocturne negative.

La caceastă oră ninge în Poiana Brașov. Pe Facebook, Cabana SKV Postavarul a adăugat fotografii cu mesajul: „Bună dimineața”.

Foto: facebook.com/postavarul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate