Bancuri cu şoricei terorişti şi polițiști din Săcele

Bancuri cu şoricei terorişti şi polițiști din Săcele

Pentru că românul a făcut întotdeauna haz de necaz, au început să apară bancuri şi glume pe seama Poliţiei Săcele, care a efectuat în timp record o expertiză la maşina arsă la miez de noapte în cartierul Bunloc (în alte cazuri trec ani…), iar cauza indicată este un şoricel, cu un apetit deosebit pentru cabluri,  care a pătruns în interiorul autoturismului şi a provocat un scurtcircuit extrem de violent, după cum arată carcasa afumată a ceea ce a fost odată o maşină.

» Transportatorii rutieri au tras un semnal de alarmă asupra inmultirii populatiei de castori din Romania si solicita Poliţiei Săcele să ia măsuri. Dupa precedentul de la Bunloc, unde un soricut a incendiat un Tuareg, pericolul unor catastrofe este iminent, mai ales ca vorbim şi de camioane, cisterne etc. care transportă substanţe periculoase.

» La Săcele, Poliţia a transmis populaţiei să bună botniţe la şoricei, ca să nu provoace scurtcircuite maşinilor.

» Doi şoricei la cinematograf ronţăiau o rolă de film. Unul dintre ei îl întreabă pe celălalt:

 • – Ce zici mă, de ăla, de a ajuns vedeta dupa ce a ros cablul ala de la Tuareg si i-a dat foc?
 • – Nu e cine stie ce… Daca era alta marca…

» Un grup de cercetători britanici a venit de urgență la Brașov pentru a omologa noua specie de rozătoare – șoarecele piroman. „Este vorba despre o mutaţie genetică, provocată cel mai probabil de aerul poluat de la Braşov, despre care vorbea doamna ministru Gavrilescu şi Romania este la infringement pe probleme de mediu. Trebuie remarcată şi lăudată reacţia extrem de dârză a autorităţilor poliţieneşti din Săcele, care au reuşit să limiteze la un singur caz un astfel de eveniment, ce putea provoca adevărate nenorociri în comunitatea locală”, spun oamenii de ştiinţă. Ei atrag atenţia că acest comportament deviant al rozătoarelor poate duce chiar la atacarea sediilor unor instituţii publice, chiar şi al Poliţiei, unde pot provoca incendii cu consecinţe incalculabile prin roaderea cablurilor, în special cele folosite pentru transmisiuni speciale.

» Un proaspăt locatar, către fostul proprietar al imobilului:

 • – Când mi-aţi vândut casa din Săcele, mi-aţi spus că Poliţia este foarte bună şi că nu scapă picior de infractor, nici măcar de şoarece.
  – Păi, este exact ce v-am spus, adică este foarte bună. L-a identificat chiar şi acela care a dat foc unei maşini în Bunloc.

» Pasagerii, multi la numar, înghesuiți, în autobuzul spre Gârcini. Printre ei si un polițist, in costum la cravata si cu un soarece pe umar, încătușat.
Ghinionul polițistului, se nimerise fata in fata cu o baba, fioroasa si pornita pe galceva:

 • – Mai de ti-i de intelectual, cum nu ti-i rusine, cu dihania asta pe umar…

L-a tot injurat pana ce politistul, educat din fire, decide sa coboare. Vazându-se jos, dupa atata umilinta si tacere, șoarecele rabufni:

 • – Sa-ti rod cablurile la mașină, baba nebuna! Si daca ai o pisica acasa, sa-i spui sa ma pupe in fund!

» Trei şoareci se laudau care e cel mai tare dintre ei.
Primul: „Bă, vedeţi voi capcana aia de soareci… Io ma duc, mananc cascavalul de acolo si pe urma fac muschi cu ea… nu ma prinde nimeni”
Al doilea: „Esti fraier, ba! Io mananc otrava de soareci si nu am nimic”
La care al treilea zice: „Ba, da prosti sunteti, Stiti unde ma duc io acu? Ma duc sa ronţăi un Tuareg flambat”

» Alinuta: Tati, de ce avem noi aici otrava de soricei? Noi nu avem soricei in casa…
Tata, politist la Săcele: Nu mai pune astfel de intrebari si du otrava in garaj. Ai văzut ce a fost la Bunloc. Și du-i și soacrei mele mămăliga aia cu lapte, știu eu de ce…

» Șoricelul terorist se întâlnește cu un prieten la un cinematograf. Acesta din urmă îl întreabă:

 • -Ei, cum e, ti-a placut acțiunea de la Bunloc? Cum erau cablurile?
 • -Nu prea, mi-a placut mai mult cartea de pe banchetă! Era un jurnal, de pe la Radio Braşov. Ceva cu „Deschideţi-vă sufletele”…
 • – Si erau deschise?
 •  – N-am apucat să văd, că scurtcircuitul ăla a ars maşina mai repede decât scriu ăştia în manualul teroristului rozător.

»  Ce au șoarecele și polițistul din Săcele în comun? Amândoi vă (se) sperie ca dracu’!

» Ce costume poartă şoarecii din Săcele de Halloween? De poliţist, în semn de alint!

» Trei șoareci stau la barul din staţia de autobuz de lângă Primăria Săcele și vorbesc despre ceea ce au făcut la ultimul Halloween. Primul spune: „Sunt atât de greu… ultimul Halloween am mâncat o strachină cu mâncare otrăvitoare de șobolan!”. Al doilea spune: „Ei bine, sunt atât de greu! Ultimul Halloween am fost prins într-o capcană de șobolani și a trebuit să mănânc totul pentru a mă elibera!”. Apoi, cel de-al treilea șoarece se ridică și spune: „Mai târziu, băieți, acest Halloween, ca ultimul Halloween, mă voi lupta cu Poliţia și voi câștiga, chiar dacă am ros câteva zeci de metri de cablu la un VW Tuareg”.

Convinși find că nu am primit toate glumele pe această temă, le aşteptăm la adresa contact@newsbv.ro.  Fără a face promisiuni prea mari, pregătim și un premiu pentru cel mai reușit  banc pe care l-ați auzit!


Leave a Reply

Your email address will not be published.