Mara Mareș, noul lider la nivel național al TNL

Mara Mareș, noul lider la nivel național al TNL

UPDATE S-a finalizat numărătoarea voturilor după ce de al doilea tur de scrutin pentru desemnarea președintelui TNL. Cu 518 de voturi, Mara Mareș a fost aleasă lider al tinerilor liberali, iar contracandidatul ei a obținut 462.

Peste 930 de delegați s-au reunit duminică, la Palatul Parlamentului, pentru a alege noua conducere a TNL. Cei trei candidați pentru șefia TNL sunt Mara Mareș, Radu Surugiu și Vlad Varga.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a îndemnat pe membrii TNL să voteze liber la alegerile pentru desemnarea preşedintelui Organizaţiei de Tineret a PNL, afirmând că deşi are o preferinţă pentru unul dintre candidaţi nu şi-a exprimat-o public.

Cu toate acestea, se știe foarte clar că el o susține pe Mara Mareș, deputat PNL de Brașov. După numărarea voturilor, Mara Mareș (PDL) a obținut 513 voturi, Surugiu (PNL) – 348 și Glad – 212. Urmează ca viitorul președinte să fie desemnat după al doilea tur de scrutin, în contextul în care Glad a anunțat că îl susține pe Surugiu. Mai mult, nici delegații din Brașov nu o susțin pe Mara Mareș, cu excepția celor din Făgăraș și Prejmer.

 1. s-a dus naibii pnl-ul

  Reply
 2. Popa Daniela Laura octombrie 23, 2017, 10:11 am

  Aloo indivizii… Mara a intrat dupa fuziune in PNL, daca vreti sa vorbm despre aripa PDL-ista Glad face parte din aripa aceasta.
  De ce ne legam de partid? suntem de 4 ani PNL, avem de cateva luni un presedinte PNL, am facut alegeri in birouri de la mic (Organizatia Sectiei de Votare) la mare (Nationalul), de ce mai vorbim de doua partide?
  Vorbim despre o curs libera in care a castigat cel mai bun!

  Reply
 3. O fi fost recolta buna la cartofi… S-a dus naibii PNL. Pe aia nu mai stiu cum o cheama sefa PNL, dupa aceea Turcan parca, acuma asta… Chiar asa de rau a ajuns PNL?

  Reply
 4. ” O lume noua, nu voua! ”

  #aceeasimizerie

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate