Handbalistele Coronei au câştigat la Reşiţa, în campionatul diviziei A

Handbalistele Coronei au câştigat la Reşiţa, în campionatul diviziei A

Echipa de handbal divizia A a clubului Corona Braşov  s-a întors cu trei puncte de la Reşiţa, după ce a câştigat cu scorul de 28-26 (14-14) meciul cu echipa locală CSU.

Partida a fost extrem de echilibrată pe tot parcursul ei, dar jucătoarele antrenate de Dragoş Dobrescu au demonstrat că îşi doresc foarte tare victoria. Cu Sorina Târcă, Daria Bucur şi Patricia Zainea în zi foarte bună, Corona învins pe final şi aşteaptă cu moral foarte bun următoarea etapă.

„A fost un joc şi cu bune şi cu mai puţion bune pe care trebuie să le îndepărtăm, dar una peste alta, fetele au arătat că îşi doresc foarte tare să câştige şi au luptat până în ultimul minut de joc. Le felicit pe toate, dar trebuie să recunosc, Sorina Tîrcă, Daria Bucur şi Patricia Zainea au avut momente foarte bune care au ajutat la obţinerea victoriei. Sper ca încet încet echipa să se sudeze şi mai tare iar fetele să capete şi mai mare încredere în ele, pentru că, se vede clar că la nivelul lor, jucătoarele tinere au o altă exprimare în joc iar în timp asta va face să joace cu şi mai multă dezinvoltură şi în liga naţională”, a spus tehnicianul echipei.

Pentru Corona au marcat: Tîrcă 10, Bucur 5, Căprar 4, Cozma 3, Creţu 2, Lopătaru 2, Lăcătuş 2,

Următorul meci al echipei antrenate de Dragoş Dobrescu se va disputa miercuri, 25 octombrie, de la ora 19.00, pe teren propriu cu Târgu Secuiesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate