Fata lu’ tata Mara Mareş, zisă şi Castoriţa din Carpaţi, face jocuri pe sub masă

Fata lu’ tata Mara Mareş, zisă şi Castoriţa din Carpaţi, face jocuri pe sub masă

Că politica e o curvă, o știe toată lumea. Numai că, de mici, tinerii politicieni (clasa aia nouă de care ni se făcea vorbire înainte de alegeri) apucă pe aceleași drumuri ca „bătrânii”.

Mara Mareș, știută de brașoveni ca fiind Fata lu’ tata, dar care și-a căștigat renumele de Castorița din Carpați, visează la postul de președinte al tineretului liberal. Susținută de Ludovic Orban, pe motiv că contracandidatul candidatul ei face parte dintr-o tabară opozantă lideruluui PNL.

Până aici, toate bune și frumoase. La nivel de filială județeană, unde nu prea e înghițită de coledgi, Fata lu’ tata s-a apucat de tăiait și spânzurat după voie. Par examplu, lista cu delegații la Congresul de alegere a șefului OTNL a fost ronţăită la ceas de seară, vineri, (nu noaptea ca hoţii, să avem pardon!) de domnişoara cu potenţial de doamnă în politică, şi modificată după bunul plac. Aşa se face că proaspătul preşedinte de la tineret, de la Braşov, Ionuţ Drăguţu, a zburat de pe listă. Apare, în schimb, Adrian Biea (PNL, ALDE – adevăraţii liberali, PNL)… Nici consilierul local Octavian Ciovică nu i-a picat cu tronc Castoriţei, care şi el a fost lăsat acasă. În schimb, prejmerenii, pot să fie mândri. Au o delegație puternică la București – 4 persoane, mai multe ca de la municipiul Brașov.

Chiar şi decizia ca delegaţia de la Braşov să fie 50% din organizaţia municipală Braşov şi 50% din teritoriu nu a mai respectat-o, fiind 28 de la județ și 3 de la municipiu.

Asta după ce Biroul Permanent al TNL Braşov stabilise susținerea politică pentru următorii candidați în Biroul Național de Tineret: Mara Mareș – Președinte; Ionuț Dragutu – Prim-vicepreședinte; Octavian Ciovică – Secretar general adjunct; Magdalena Cențiu – membru CNRA (conform paginii oficiale de Facebook a TNL Brașov).

 1. Pe Biea a infiltrat-o in echipa familia Soneriu.dar prostii nu se prind de schema

  Reply
 2. Una ca Mara Mares nu are ce cauta in Parlament. E o beizadea care a tocat banii parintilor prin strainatate, iar acum ne serveste o aroganta ieftina, menita sa ii mascheze prostia! Iar povestea cu reformarea clasei politice, sa o creada marmota! Mara Mares a fost promovata pe lista PNL Brasov doar pentru ca scripcaru avea o datorie catre tatal ei, samsarul de cartofi Nelu Mares!

  Reply
 3. Asa este, se pare ca este vorba despre o suma mare de bani (gurile rele spun 200.000 Euro) pe care Mares i-ar fi lui Scripcaru cand a fost saltat de DNA. Mara Mares ar fi ajuns pe lista in schimbul stergerii datoriei!

  Reply
 4. Pacat de ce a insemnat liberalism la Brasov in anii interbelici, si putin dupa 90, dar au venit alde Cancescu si clica lor.
  Ce sa zic, fata lu Tata ar trebui sa stea acasa, sa ajunga intr,un alt post, nu e de politica, dar de ce nu au iesit vechii liberali sa protesteze.
  Da, are dreptate Castorul, din pacate penalul de Scripcaru face jocurile, inca la Brasov, cu Vestea, alt prost si arogant taran de Rasnov.
  Dar vine vremea lor, sunt pasarele care spun ca doasarele sunt in lucru, sper sa ajunga unde le e locul.

  Reply
 5. stie cel mai bine cum este cu taiatul persoanelor de pe liste

  Reply
 6. Daca nu era cap de lista la alegeri nu avea nici o sansa!
  Nu a muncit in alegeri, a trimis pe altii sa imparte pliante. Ea a stat la caldura

  Reply
 7. pintitlie suparatul octombrie 21, 2017, 3:03 pm

  se simte mana aici mana lui Dragutu. un nesimtit care nu are nici cuvant, nici mama nici tata. o scarba de om cu care nu poti sa ai vreodata garantia ca intelegerile la care a fost parte vor fi si respectate. Ioane, cu asa carte di vizita, unde crezi tu ca ajungi? cat crezi ca te mai haleste organizatia din BV? o sa ramaneti tu si cocalarul de ciovica singuri singurei, sa va votati unul pe altu. impostorilor

  Reply
 8. O Fi singurul Caz cu cantec ? Presedintele PNL spunea cu ceva timp in urma ca unele femei ajung in functii , sa zicem pe cai neortodoxe ! Este Trist dar adevarat ! Acesti , asa zisi politicieni au primit votul nostru !

  Reply
 9. Atat poate marele PNL, numai nepotism si locuri date pe bani. Si mai au si tupeul sa zica de PSD ceva. Aaa, sa nu uitam, PNL mai are in plus si mafioti care dau foc la masini.

  Reply
 10. Are cartoful valoare? Are. Cine a ajuns sa hotarasca destinele tarii…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.