Donează sânge, în cadrul campaniei „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă” și mergi la Dracula Film Festival

Donează sânge, în cadrul campaniei „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă” și mergi la Dracula Film Festival

Unul spital privat din Brașov și Dracula Film Festival își unesc și anul acesta forțele în campania „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă”, ce își propun să strângă un număr cât mai mare de donatori de sânge, a căror faptă bună nu va rămâne nerăsplătită.

Potrivit organizatorilor, cei care donează sânge la Centrul de Transfuzii Brașov sunt așteptați cu biletul de donator la standul special amenajat la Teatrul „Sică Alexandrescu” în perioada 18 – 20 octombrie 2017 (orele 17:00 – 19:00), pentru a-și ridica premiul și pentru a intra în tragerea la sorți pentru următoarele premii: 7 abonamente la festival în valoare de 75 de lei fiecare pentru primii 7 donatori sosiți, şi 5 wellcome bag-uri ediție limitată.

De asemenea, toți donatorii vor beneficia de pachetul donatorului oferit de Centrul de Transfuzii Brașov care constă în: o zi liberă de la locul de muncă (în cazul angajaților cu carte de muncă) sau o zi scutire de frecvență pentru elevi, studenți și militari în ziua donării; reducere de 50% la abonamentul pentru transport în comun (pentru o lună); alocație de hrană sub forma tichetelor de masă (7 tichete);  rezultatele testelor efectuate din sângele recoltat; RH, grupă sanguină, hepatita B, HIV (SIDA), HTLV (leucemie), VDRL (sifilis), ALT (probe hepatice).

Cea de-a cincea ediție a „Dracula Film Festival”, va avea loc în Braşov în perioada 18 – 22 octombrie 2017.

Citește și: http://newsbv.ro/2017/09/26/controversatul-film-mother-avanpremiera-nationala-dracula-film-festival-brasov-trailer/

Leave a Reply

Your email address will not be published.