Mariana Tîrcă a decis să înfiinţeze o şcoală de handbal

Mariana Tîrcă a decis să înfiinţeze o şcoală de handbal

Mariana Tîrcă, golgheterul all-time al echipei naţionale de handbal, a decis să pornească un nou proiect, să înfiinţeze o şcoală de handbal la Braşov, preluând într-o oarecare măsură modelul lui Gheorghe Hagi la fotbal.

Antrenoarea şi-a propus să coopteze în colectivul tehnic mai multe foste eleve din perioada ”Rulmentul”, iar Teodor Florescu, omul de afaceri care a contribuit din plin la titlul cucerit de Braşov în 2006, s-a oferit deja să sprijine acest proiect!

„Am avut un început şi cu Rulmentul, dar atunci nu a ieşit. Am spus să pornesc o treabă în care să pot să-mi desfăşor activitatea aşa cum îmi doresc, sper să mai dau handbalului jucătoare de mare valoare. În momentul de faţă este cea mai plăcută provocare, pentru că îmi place să lucrez cu copiii, efectiv îmi place să-i descoper, este pentru sufletul meu”, este ideea de la care a pornit Mariana Tîrcă, care a început să strângă deja copii alături de Alina Şorodoc, una din piesele de rezistenţă ale echipei care cucerea titlul cu Rulmentul în 2006.

De altfel, o parte din ”aerul”, sufletul, ambiţia acelei echipe a Braşovului din 2006 începe să se resimtă şi în noul proiect. Teodor Florescu, omul care a susţinut financiar activitatea echipei la momentul respectiv şi care a stârnit acea rivalitate de vis dintre Rulmentul şi Oltchim în deceniul trecut, s-a alăturat deja proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.