Hochei: Cupa Continentală va avea loc la Patinoarul Olimpic din Braşov

Hochei: Cupa Continentală va avea loc la Patinoarul Olimpic din Braşov
În perioada 20-22 octombrie, la Brașov se desfășoară întrecerile etapei a doua, grupa C, din cadrul Cupei Continentale la hochei.
Patinoarul Olimpic Brașov va cunoaște din nou freamătul competițiilor internaționale de hochei, odată cu desfășurarea etapei a doua, grupa C, din cadrul Cupei Continentale. Participă patru echipe: Txuri Urdin (Spania), Crvena Zvezda (Serbia), Miskolci Jegesmedvek (Ungaria) și Corona Brașov, prima urmând să se califice în etapa următoare a întrecerilor continentale.
Competiția de la Brașov este prefațată de Emilian Cernica, președintele secției de hochei Corona Brașov: „Tot ce a ținut de ce se întâmplă în jurul echipei, am încercat să realizăm la cel mai înalt nivel. Începând cu pregătirea de vară cu stafful tehnic, cu toate condițiile asigurate, continuând cu salariile, cu deplasări și cu toate, ne-am străduit să ne facem treaba profesionist și fără cusur. În acest context se înscrie și faptul că am adus o etapă de Cupă Continentală la Brașov. Acum, jucătorilor nu le rămâne decât să demonstreze că merită să joace în fața publicului brașovean. Avem, fără discuție o echipă bună, iar faptul că am pornit mai greu, îl pun pe seama lipsei meciurilor. Sunt convinsă că echipa va ajunge la un vârf de formă la Cupa Continentală și că vom face o figură frumoasă în competiția de la Brașov. Din punctul meu de vedere, meciul decisiv pentru calificarea mai departe, va fi cu echipa din Miskolci. Până atunci, vom avea în lot și ultimul atacant pe care eu îl doresc. Adevărul este că jucători importanți încă ezită să vină în zona asta a Europei și să joace aici. Cu greu am reușit să-i convingem pe străinii care sunt acum în lotul nostru, să vină să joace aici. Partea bună este că, după ce au ajuns la Brașov, toți jucătorii și-au schimbat impresia, atât în ceea ce privește activitatea lor hocheistică dar și legat de zonă sau oraș.  Revenind la etapa de Cupă Continentală de la Brașov, consider că totul este pregătit și nu ne rămâne decât să așteptăm întrecerile cu speranțe”.
Programul întrecerilor de la Brașov:
  • 20 octombrie, ora 14,30 : Miskolci Jegesmedvek – Txuri Urdin
  • 20 octombrie, ora 18,30 : Corona Brașov – Crvena Zvezda
  • 21 octombrie, ora 14,30 : Miskolci Jegesmedvek – Crvena Zvezda
  • 21 octombrie, ora 18,30 : Corona Brașov – Txuri Urdin
  • 22 octombrie, ora 14,30 Txuri Urdin – Crvena Zvezda
  • 22 octombrie, ora 18,30 : Corona Brașov – Miskolci Jegesmedvek

Biletele puse in vanzare vor avea urmatoarele preturi: pentru 1 meci – 20 de lei, pentru 1 zi (ambele meciuri) – 30 de lei, pentru intreg turneul (6 meciuri) – 70 de lei.

Biletele se vor vinde la casieria Patinoarului Olimpic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.