Conducere nouă la USR Brașov

Conducere nouă la USR Brașov

Filiala județeană a USR Brașov are o nouă conducere aleasă. Cu ocazia alegerilor, au fost desemnați și delegații pentru următorul Congres extraordinar de desemnare a viitorului președinte USR, care va avea loc la sfârșitul acestei luni în Poiana Brașov.

În ultimile săptămâni, s-au desemnat noi structuri de conducere, arbitraj și control pentru filiala județeană Brașov, filiala municipală Brașov, precum și pentru filialele locale din Făgăraș, Codlea și Râșnov.

În forma incipientă, aceste filiale s-au coagulat în jurul unor  grupuri de inițiativă sau cetățeni  cu spirit civic, care au identificat anumite probleme sau neajunsuri locale la care USR își propune să vină cu soluții de remediere.

Pentru filiala județeană USR Brașov, au fost aleși în conducere următorii: președinte – Bogdan Popovici, vicepreședinți – Naomi Reniuț-Ursoiu, Andrei Miftode, Adrian Sabău, Allen Coliban, Ambrozie Irineu Darău (vicepreședinte și la Făgăraș), Sebastian Lupu (reprezentant Râșnov).

Noul președinte al filialei județene, Bogdan Popovici, a devenit unul dintre membrii fondatori ai USR Brașov, după ce anul trecut s-a reîntors în România după o perioadă de 11 ani petrecuți în USA, unde a activat în domeniul ingineriei aeronautice.

Îmi doresc să ajut la schimbarea clasei politice actuale și să creăm un nou val de politicieni care pun interesul comunității înaintea intereselor personale- parlamentarii USR Brașov sunt deja o dovadă în acest sens. USR este o mișcare creată de jos în sus, care a stârnit mult entuziasm, dar și multe așteptări, pe care nu le putem onora decât dacă oamenii integri și profesioniști ni se vor alătura”, spune Popovici.

Pentru filiala municipală USR Brașov au fost desemnați: președinte – Codruț  Bucur, vicepreședinți- Andreea Dumitrache, Andrei Dănilă, Mihai Tatu.

Noul președinte al filialei locale Brașov, Codruț Bucur, a devenit membru USR cu puțin timp în urmă, însă, prin profilul său profesional și civic, i-a convins pe membrii mai ’vechi’  că este cel mai potrivit pentru această funcție.

Am venit în USR pentru aceleași principii pentru care am ieșit în stradă în ultimii ani. Vreau să dăm încredere oamenilor buni și integri că aici este locul în care se pot manifesta și pot aduce societății un plus din experiența lor”, a declarat Bucur.

Membrii în  birou politic: Dan Corolea, Silviu Ivan-Nunvailer, Ovidiu Zachia.

În fruntea filialelor locale au fost desemnați următorii președințiFăgăraș – Dan Pulțea, Râșnov – Marius Lungu, Codlea – Manuela Leșinschi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.