Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce a produs un accident şi a părăsit locul faptei

Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce a produs un accident şi a părăsit locul faptei

Un conducător auto de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fugit de la locul unui accident rutier pe care l-a produs, duminică dimineaţă, în intersecţia străzii Cometei cu Bulevardul Saturn din municipiul Braşov.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu a respectatsemnificația indicatoarelor ”Stop” și ”Obligatoriu la dreapta”, și-a continuat deplasarea pe direcția înainte, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 50 ani, pe care l-aproiectat într-un stâlp, după care a părăsit locul evenimentului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 50 ani care a fost transportat la  Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acționând cu promptitudine, polițiștii au identificat conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, în persoana unui bărbat de 32 ani.

La testarea acestuia din punct de vedere al prezențeialcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur, context în care a fost condus laSpitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J.Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, dosar instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.