RATBV SA Braşov suplimentează cursele pe linia 24

RATBV SA Braşov suplimentează cursele pe linia 24

Răspunzând unor solicitări ale conducerii Universității ”Transilvania”, RATBV S.A. suplimentează capacitatea de transport a liniei 24, care asigură legătura între Livada Poștei și Campusul ”Genius”, obiectiv aflat în zona Bartolomeu (Institutul Cartofului).

Astfel, de luni, 9 octombrie 2017, în fiecare dintre zilele lucrătoare vor fi efectuate câte șapte curse tur-retur între cele două capete de linie, față de două câte se executau până acum, însă fără a mai fi realizată intrarea în zona Avantgarden.

Având în vedere cererea de transport existentă momentan, în zilele de sărbătoare și în zilele de la sfârșitul săptămânii acest traseu nu va fi deservit. Noile orare vor fi afișate pe site-ul societății și în toate stațiile de pe traseu, ele urmând a conține mențiunea ”Valabil din 9 octombrie 2017”.

De asemenea, în această perioadă se desfășoară acțiunea de validare a listelor cu elevii unităților școlare din municipiul Brașov care beneficiază de transport gratuit, urmând ca în perioada imediat următoare să fie demarată și acțiunea de încărcare a cardurilor de transport.

Potrivit directorului general al RATBV S.A., Ovidiu Bucurei, ”dorim să amintim elevilor, părinților și cadrelor didactice faptul căîntre data de 1 octombrie și data încărcării efective a abonamentelor gratuite, elevii pot circula pe baza carnetului de elev vizat pentru anul școlar în curs. De menționat și faptul că elevii beneficiari ai abonamentelor gratuite, după ce le vor primi sau după ce vor fi încărcate, au obligația de a valida cardurile la fiecare urcare în mijloacelor de transport”.

Trebuie precizat că elevii nu pot călători pe linia 20 cu abonamentele gratuite primite de la școală sau cu cele achiziționate la prețul de 35 de lei/lună, cu excepția elevilor care domiciliază în Poiana Brașov.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.