Razie cu peste 20 de poliţişti în Târgul Auto din Tărlungeni

Razie cu peste 20 de poliţişti în Târgul Auto din Tărlungeni

Polițiști de investigații criminale, investigare a criminalității economice, ordine publică, criminalistic și rutier, în colaborare cu reprezentanți ai Jandarmeriei, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor și Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Brașov, au desfășurat o acțiune de control, sâmbătă, în Târgul Auto din Tărlungeni.

Acţiunea, la care au participat 22 poliţişti, a avut drept scop diminuarea fenomenului infracţional şi contravenţional pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător.

Au fost verificate 83 autovehicule şi 51 de persoane, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale pe segmentul circulaţiei rutiere, o sancţiune contravenţională pentru lipsa asigurării obligatorii de răspundere civilă auto şi o sancţiune complementară privind reţinerea plăcuţelor de înmatriculare.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 1.500 de lei.

Totodată, au fost acordate 3 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare totală de 1.500 lei, 1 sancţiune contravenţională în valoare de 1.500 lei pentru lipsa aparatelor de marcat electronice fiscale, 1 sancţiune contravenţională în valoare de 600 lei pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, precum şi 1 sancţiune contravenţională pentru nerespectarea prevederilor OUG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor în valoare de 3.000 lei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.