Scrimă: medalie de aur pentru Andrei Păștin (CS Dinamo), la Godollo (Ungaria)

Scrimă: medalie de aur pentru Andrei Păștin (CS Dinamo), la Godollo (Ungaria)

În etapa a doua din Circuitul European pentru cadeți la sabie, la Godollo (Ungaria), brașoveanul Andrei Păștin (CS Dinamo) a avut un parcurs fără greșeală și a cucerit medalia de aur.

„Este un rezultat foarte bun, obținut la cel mai important concurs din Europa la categoria U17! Munca depusă la antrenamente se vede, iar acum culegem roadele. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, până la marea performanță este cale lungă. Când spun mare performanță, mă gândesc la o medalie la un Campionat European sau Campionat Mondial, la nivel de seniori. Cert este că suntem în grafic, iar obiectivul nostru este să obținem o medalie în primăvară, la categoria cadeți, când sunt programate Campionatul European la Soci, în Rusia și Campionatul Mondial, la Verona, în Italia”, a declarat Rareș Dumitrescu, antrenorul lui Andrei.

O prestație meritorie a avut Rareș Ailincă (CSM Brașov). Elevul antrenorului Marius Gălățanu a încheiat competiția pe locul 12, după ce a pierdut asaltul pentru intrarea pe tabloul de 8 chiar în fața colegului său de la Centrul Olimpic, Andrei Păștin.

La competiția din Ungaria au participat 192 de sportivi din 19 țări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.