Mariana Câju, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Făgăraş

Mariana Câju, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Municipal Făgăraş

Primarul municipiului Făgăraş, Gheorghe Sucaciu, a numit-o pe Mariana Câju, singura femeie preşeidnte de Consiliul Jdueţean din Braşov, în COnisliul de Administrație al SPitalului municipal, ulterior fiind desemnată președintele acestui for.

Câju s-a mai ocupat de domeniul sănătății, în mandatul trecut, din postura de președintă a Comisiei de Sănătate din cadrul Consiliului Județean Braşov.

„Sunt reprezentatul primarului Făgăraşului în Consiliul de Administraţie de la Spitalul Municipal Făgăraş. Am fost rugată să ajut spitalul avînd în vedere că sunt probleme serioase acolo. Este specialitatea mea şi pot să fac lucruri bune la spitalul din Făgăraş. Este un spital mare, chiar dacă nu din punct de vedere al numărului de paturi, dar sunt multe secţii şi specialităţi. Acest spital deserveşte o zonă largă, între Sibiu şi Braşov, dar din păcate nu s-a ocupat nimeni de el. Am lucrat în acest domeniu, ca responsabil în comisiile de Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Braşov. Am gestionat acitivitatea din cele şase spitale mari din Braşov subordonate CJ Braşov şi am luat câteva măsuri care au fost benefice pentru acestea. Unele vreau să le implementez şi la Făgăraş”, a spus Mariana Câju, citată de Monitorul de Făgăraş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.