Campanie de strângere de rechizite pentru copiii nevoiaşi din Codlea şi Săcele

Campanie de strângere de rechizite pentru copiii nevoiaşi din Codlea şi Săcele

AFAFCI Brașov (Asociația Femeilor de Afaceri și a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi) organizează o acțiune umanitară inițiată de Asociația Comunitară Centrul Educațional Sofia (A.C.C.E.S.) în Campania „Vreau să fiu OM mare!” pentru colectarea de rechizite școlare în beneficiul a peste 3.000 de elevi care provin din familii nevoiaşe din Codlea și Săcele.

În acest sens, sâmbătă (dacă vremea va permite) şi duminică, între orele 11.00 – 16.00, pe pietonalul Parcului Nicolae Titulescu din Brașov, va fi amplasa un cort AFAFCI, unde braşovenii care vor să facă o faptă bună, pot aduce donațiile constând din obiecte necesare școlarilor în actul educațional, precum ghiozdane, caiete, creioane, pixuri, acuarele etc.

„Vreau să fiu un OM mare!” – este o campanie de colectare a rechizitelor pentru copii din comunități marginalizate.

„Educaţia este cea mai puternică armă pe care o puteţi folosi pentru a schimba lumea, spunea Nelson Mandela. Iar lumea celor peste 3.000 de copii din comunităţile marginalizate din Codlea şi Gârcini, are nevoie de o schimbare! 1.700 de copii din cartierul Mălin, Codlea şi 1.532 de copii din Gârcini, Săcele se confruntă zi de zi cu probleme care le îngreunează accesul la educaţie. Sărăcia, condiţiile improprii de locuit şi implicit de învăţat, părinţi fără pregătire, sunt o parte din factorii care afectează continuitatea eficientă a procesului educaţional”, spun iniţiatorii campaniei „Vreau să fiu OM mare!”.

În acest context, A.C.C.E.S. a lansat campania „Vreau să fiu un om mare!” prin intermediul căreia se dorește sprijinirea educației copiilor, oferind rechizitele necesare școlarizării.

Foto: alexaevent.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate