Un braşovean, locul 2 la Specialized Rookies Cup Oberammergau, Germania

Un braşovean, locul 2 la Specialized Rookies Cup Oberammergau, Germania

Un braşovean despre ale cărui performanţe newsbv.ro a scris în premieră, „recidiviează” şi se clasează pe podium la un prestigios concurs desfăşurat în Germania.
„Concursul a fost unul greu deoarece a plouat mereu iar traseul era foarte alunecos deoarece traseul avea multe viraje, radacini și Off camber-uri. In calificări am venit pe locul 4, iar când am văzut rezultatul am zis ca sigur pot veni in primi 3 și m-am concertat foarte mult și într-un final mi s-a îndeplinit dorința. Până la ultimul concurenta care a coborât eram pe 1 și speram sa rămân pe prima treapta a podiumului, dar nu a fost așa. Eu am fost la o categorie grea, unde toți adversarii mei la alte concursuri mai grele cum ar fi un concurs UCI class 1 scoteau timp mai bun decât unul de la elite”, ne-a declarat Sebastian Râpea.

De asemenea, tânărul braşovean a participat la IXS Downhill Cup Leogang, din Austria. La acest concurs a fost cu lotul national de downhill. Traseul a fost unul foarte fain in ziua de antrenamet, dar in ziua de calificări și finala a fost cumplit, din cauză că a plouat aproape nonstop, iar o parte din traseu abia putea fi coborâtă pe bicicletă: noroiul aproape ca atinge discul de la bicicleta, iar rădăcinile erau foarte alunecoase.

„Pot spune ca a fost cel mai greu concurs al meu care am participat vreodata. Traseul a fost foarte lung, trebuia sa ai condiție fizica foarte buna ca sa cobori fără a avea probleme sa te doară mâinele sau picioarele, dar cu toate astea am obținut un rezultat slăbuț. Chiar nu sunt mulțumit deloc de rezultat – locul 38 și in calificări și in finala. Pe 7-8 octombrie vreau sa particip la Insbruck lXS Downhill Cup Insbruck și sper sa scot un rezultat care sa ma aducă in primii 10, dar vom vedea. Pe acesta cale vreau sa mulțumesc Federatiei Romană de Ciclism și Clubului NHbike Racing Team”, ne mai spune Sebastian Râpea.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via