Răzvan Popa ajunge în Parlamentul European!

Răzvan Popa ajunge în Parlamentul European!

Brașovenii vor fi mai bine reprezentați la Bruxelles! Răzvan Popa a primit de la Autoritatea Electorală Permanentă certificatul care îi atestă calitatea de ales european. El își va lua locul în plenul Parlamentului European săptămâna viitoare.

„I-am asigurat pe brașoveni că îi voi reprezenta și le voi apăra interesele din orice funcție aleasă. Am făcut acest lucru în perioada în care am fost viceprimar. Voi dovedi că mă țin de cuvânt și la Bruxelles. Și nu voi fi doar acolo, voi ține regulat audiențe cu concetățenii mei. Nu există  poziție prea înaltă din care să nu poți să  îi servești pe cei care te-au ales. Le mulțumesc brașovenilor și îi asigur că voi reprezenta România cu onoare și responsabilitate, în Europa”, a declarat Răzvan Popa.

„Este o luptă pe care am început-o, la PSD Brașov, în 2014, în campania pentru alegerile europarlamentare. Am crezut cu toții că un brașovean va fi o voce în Parlamentul European. Totul nu se oprește aici, cu acest succes al nostru, al tuturor brașovenilor. Este momentul ca toți cei care sunt aleși, să dovedească prin fapte că merită onoarea care li s-a făcut, de a-i reprezenta pe români”, afirmă președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

  1. Pe cine inlocuieste in Parlamentul European? Cine a murit sau a demisionat??

    Reply
  2. Cica: „Nu există poziție prea înaltă din care să nu poți să îi servești pe cei care te-au ales”. Stiam ca orice pozitie in administratie, ca e inalta, ca e mica, de aia e pozitie in administratie ca sa servesti cetatenii. De la maturatorul platit din banul public si pana la presedintele tarii de aia sunt acolo sa serveasca cetateanul. Platitorii de taxe au si ei angajatii lor: functionarii din administratia publica. Teoretic.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.