„Ziua Recoltei”, sărbătorită mai devreme la Făgăraş

„Ziua Recoltei”, sărbătorită mai devreme la Făgăraş

„Ziua Recoltei“ se va desfășura mai devreme, anul acesta, la Făgăraș. Producătorii vor primi cumpărătorii într-un cadru festiv, plin de surprize.

În acest weekend, gospodinele se vor putea aproviziona cu roadele toamnei, direct de la producători atât din Țara Făgărașului cât și din țară.

Așadar în zilele de 16 și 17 septembrie, în Piața Agroalimentară din localitate, producătorii vor veni în întâmpinarea cumpărătorilor cu prețuri atractive și cu o ofertă bogată de legume și fructe de sezon.

„Anul acesta va fi organizată mai repede față de anul trecut. Motivul este simplu: s-au copt toate legumele și fructele mult mai repede față de anul trecut datorită condițiilor climatice..Am avut o discuție cu producătorii și ei ne-au sugerat acest lucru. Vom organiza evenimentul sâmbătă și duminică; vor fi produsele de toamnă și încercăm să venim în sprijinul gospodinelor pentru a-și aproviziona cămările. Vor fi și câteva surprize și îi așteptăm pe toți sâmbătă și duminică în piața agroalimentară“, a spus Tiberiu Drăgoi, șeful Pieței Agroalimentare din Făgăraș, citat de fagarasultau.ro

Pe lângă fructe şi legume, făgărăşenii au ocazia să deguste din preparatele tradiţionale din zona noastră: brânză, pastramă, bulz, vin sau must.

Leave a Reply

Your email address will not be published.