Cel mai mare târg de locuri de muncă din Brașov, la Casa Armatei

Cel mai mare târg de locuri de muncă din Brașov, la Casa Armatei

Peste 500 de locuri de muncă în peste 60 de companii, destinate atât celor care sunt în căutarea unui loc de muncă, cât și celor care își doresc o schimbare în plan profesional, în diverse domenii de activitate.

Aceasta este oferta pregătită pentru ediția de toamnă a celui mai mare târg de locuri de muncă din Brașov, care va avea loc în zilele de 27 și 28 septembrie 2017, la Casa Armatei (Strada Lungă 1A).

Vizitatorii vor găsi la târg numeroase oportunități de carieră, începând cu poziții entry level, până la cele de top management, în domenii precum: turism, alimentație publică, IT, producție, construcții, administrativ, comerț, servicii, etc.

Angajatori de renume din județele Brașov și Covasna vor recruta atât persoane necalificate, cât și specialiști în domeniile amintite, oferta cuprinzând numeroase locuri de muncă destinate studenților, dar și proaspeților absolvenți.

Totodată, persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate vor găsi la târg oferte atractive, cu salarii ce pornesc de la 1250 Euro/lună, procedurile fiind derulate prin societăți acreditate, care nu percep comision de recrutare.

Programul de vizitare al târgului, în ambele zile, va fi de la ora 09.00 la ora 18.00.

Evenimentul este organizat de First Job School și Human Resources Consulting, care activează pe piață de peste zece ani, fiind recunoscute pentru serviciile de calitate oferite în domeniul formării profesionale a adulților și în domeniul resurselor umane.

Cele două societăți au experiență în organizarea evenimentelor de amploare: târguri, conferințe naționale și internaționale, seminarii si campanii de informare în domeniul resurselor umane și al formării profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.