Daria Bucur a semnat un contrat pe cinci ani cu Corona

Daria Bucur a semnat un contrat pe cinci ani cu Corona

Echipa de handbal Corona Braşov a semnat marţi, un contract valabil pe cinci ani cu Daria Bucur, una dintre cele mai de perspectivă jucătoare de mâna stângă din tânăra generaţie. Tot marţi, Daria Bucur a primit şi vestea căă a fost selecţionată, în premieră la lotul naţional de senioare, pentru acţiunea care va avea loc în perioada 22 septembrie – 2 octombrie.

„A fost o zi cu multe emoţii pentru mine, şi chiar am plâns de bucurie. Dacă de semnarea contractului cu Corona ştiam căă se va întâmpla, nu mi-a venit să cred când mi s-a spus că am fost convocată la lotul mare. Sunt fericită şi aştept cu nerăbdare să văd cum o să fie. Sunt obişnuită cu lotul naţional, dar la senioare este altceva. Acolo chiar sunt cele mai bune jucătoare”, a spus Daria Bucur.

Preşedintele clubului Corona Braşovv, Liviu Dragomir, a spus că este bucuros să vadă că produse ale Coronei Braşov, ajung să fie în vederile selecţionerului echipei mari: „Normal că nu putem fi decât bucuroşi şi să ne simţim împliniţi văzând că fetele de la noi sunt apreciate în lumea handbalului. Dacă pentru celelalte trei fete, este ceva firesc să fie la lot, convocarea Dariei ne-a surprins plăcut”.

Oficialul a mai adăugat că este mulţumit că echipa de handbal Corona Braşov are şi jucătoare tinere, care aleg să rămână în continuare să facă performanţă la Braşov: „După celelalte fete tinere care au semnat pentru Corona, a venit şi rândul Dariei să împlinească vârsta de 18 ani şi să semneze un nou contract cu noi. Ne bucurăm că ne-a ales, este o jucătoare de perspectivă, o jucătoare care, iată, reuşeşte să aibă deja un cuvânt de spus la echipa mare, acolo unde, cu siguranţă se vor mai regăsi şi alte jucătoare tinere, pe parcursul campionatului”, a mai spus Liviu Dragomir.

În altă ordine de idei, echipa de handbal Corona Braşov va juca sâmbătă, de la ora 20.00, pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Tot sâmbătă, dar de la ora 11.00, echipa de divizia A a Coronei va juca în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” cu CSU Oradea, iar de 17.30, junioarele II vor disputa partida cu Dinamo Braşov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap