Porţi Deschise şi exerciţii demonstrative de Ziua Pompierilor din România

Porţi Deschise şi exerciţii demonstrative de Ziua Pompierilor din România

În fiecare an, ziua de 13 Septembrie – Ziua Pompierilor din România, este serbată în majoritatea oraşelor ţării prin diverse manifestări

Împlinirea a 169 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii, moment de mare însemnătate pentru pompierii din ţara noastră, va fi marcată în Braşov printr-o serie de evenimente specifice, care vor culmina cu prezentarea tehnicii de intervenţie a pompierilor.

Cu această ocazie cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Ţara Bârsei” Brașov au pregătit pentru brașoveni un ceremonial militar, paradă cu forțe și mijloace și exerciții demonstrative, dar şi concursuri pentru copii.

Astfel, marţi, cu începere de la ora 13 00, un ceremonial militar, o paradă cu forţe şi mijloace, exerciţii demostrative şi concursuri pentru copii în spaţiul special amenajat din parcarea Coresi Shopping Resort.

Totodată, se vor amenaja puncte mobile de informare preventivă şi se vor distribui materiale informative cu reguli şi măsuri specifice de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, pe tipuri de riscuri.

Miercuri, 13 septembrie, în intervalul orar 10.00 – 13.00, se va organiza Ziua Porţilor Deschise la sediile subunităţilor de pompieri din judeţul nostru.

Pompierii au pregătit o expoziţie cu tehnica aflată în dotare şi cu accesoriile folosite la intervenţie pentru cei care doresc să le treacă pragul în această zi aniversară.

Foto: adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.